Tendències:

Madrid

6 X Muss 2016

75cl

60,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016
Denominació:Madrid (Comunidad de Madrid, Espanya)
Celler: Muss
Volum: 75cl
Raïms: Tempranillo (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Merlot (2%), Syrah (13%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: aquest vi presenta un color vermell picota d'intensitat alta, també és possible apreciar centelleigs brillants. És un vi de capa mitja alta. Nas: aromes intensos i frescos. Notes primàries a fruits vermells madurs i cuits com groselles, nabius, prunes i gerds harmonitzades amb notes balsàmiques i anisades. Boca: bona entrada, fruita vermella madura, el seu pas pel paladar és elegant, voluminós i final persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Madrid, Espanya. VINYA: Cellers Muss. RAÏMS: 65% Ull de llebre, 20% Cabernet Sauvignon, 13% Syrah, 2% Merlot. ENVELLIMENT: bótes de roure francès 4 a 6 mesos. ELABORACIÓ: verema del vi Muss es realitza manualment, en caixes de 10 kg i les varietats es vinifiquen per separat en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura màxima de 23ºC. Es descuba en finalitzar la fermentació. MARIDATGE: Rostits, formatges de cabra, arrossos de carn, carns vermelles amb salsa, albergínies farcides. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14-16 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de 6 X Muss 2016

6 X Muss 2016 (Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah)

NOTA DE TAST:

  • Vista: aquest vi presenta un color vermell picota d'intensitat alta, també és possible apreciar centelleigs brillants. És un vi de capa mitja alta.
  • Nas: aromes intensos i frescos. Notes primàries a fruits vermells madurs i cuits com groselles, nabius, prunes i gerds harmonitzades amb notes balsàmiques i anisades.
  • Boca: bona entrada, fruita vermella madura, el seu pas pel paladar és elegant, voluminós i final persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Madrid, Espanya.

VINYA: Cellers Muss.

RAÏMS: 65% Ull de llebre, 20% Cabernet Sauvignon, 13% Syrah, 2% Merlot.

ENVELLIMENT: bótes de roure francès 4 a 6 mesos.

ELABORACIÓ: verema del vi Muss es realitza manualment, en caixes de 10 kg i les varietats es vinifiquen per separat en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura màxima de 23ºC. Es descuba en finalitzar la fermentació.

MARIDATGE: Rostits, formatges de cabra, arrossos de carn, carns vermelles amb salsa, albergínies farcides.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14-16 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre 6 X Muss 2016

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega