Tendències:

Madrid

Grego Garnacha Centenaria 2017

75cl

GP85Peñín

Grego Garnacha Centenaria 2017

6,10€
6,10€
Botiga: Tu Tienda Del Vino Preus a altres botigues Lliurament estimat: 3 - 4 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Madrid (Comunidad de Madrid, Espanya)
Celler: Vinos Jeromín
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí, amb reflexos violacis. Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells madurs, flors silvestres, xocolata, caramel, vainilla i baies vermelles. Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i lleugeres notes a fruits vermells. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Madrid (Comunitat de Madrid, Espanya). VINYA: Vins Jeromín. RAÏMS: Garnatxa. ENVELLIMENT: Madura durant 14 mesos en bótes de roure americà i francès. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en fred, i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 28 ° C durant 8 dies, quedant les pells en maceració durant 15 dies més. MARIDATGE EL VI: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, estofats, pastes, verdures i formatge blau. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció sobre Grego Garnacha Centenaria 2017

Grego Garnacha Centenaria 2017 (Garnacha)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí, amb reflexos violacis.
  • Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells madurs, flors silvestres, xocolata, caramel, vainilla i baies vermelles.
  • Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i lleugeres notes a fruits vermells.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Madrid (Comunitat de Madrid, Espanya).

VINYA: Vins Jeromín.

RAÏMS: Garnatxa.

ENVELLIMENT: Madura durant 14 mesos en bótes de roure americà i francès.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en fred, i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 28 ° C durant 8 dies, quedant les pells en maceració durant 15 dies més.

MARIDATGE EL VI: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, estofats, pastes, verdures i formatge blau.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

El Celler

Vinos Jeromín

Vinos Jeromín

El celler Vinos Jeromín va néixer el 1956 amb 2 conceptes: avantguarda i tradició, respectant la tradició de tota la vida amb les noves tecnologies més avançades.

Més sobre el Celler

Punts

GP85Peñín

Opinions sobre Grego Garnacha Centenaria 2017

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Grego Garnacha Centenaria 2017:Puntua Grego Garnacha Centenaria 2017:

4 /5

- NOTA DE TAST: Preciós color cirera intens amb rivets violacis. Aromes molt fins d'alta intensitat, amb gran complexitat (fruita-fusta). Fruites vermelles en el seu òptim punt de sal. En boca és carnós i saborós, amb un postgust molt llarg. Un gran vi molt elegant i atractiu.
- GRAU ALCOHÒLIC: 14º
- TEMPERATURA DE SERVEI: 14º a 16ºC
- MARIDATGE: Vi apropiat per consumir amb plats suculents a base de carns, llegums i guisats complexos, de la mateixa manera que és excel·lent per consumir sol o amb acompanyament de tapes variades.
Veure més
,

4 /5

El Grego Garnacha Centenaria és un vi negre de 14, 5% Alc. elaborat per Vins Jeromín a la zona de Villarejo de Salvanés (Madrid) i dins de la D. O. Vins de Madrid. Aquest negre s'elabora amb 100% raïm garnatxa procedent de les 50 Ha. De vinyes propietat del celler, de ceps molt vells, situades en terrasses argiloses al voltant dels 800 m sobre el nivell del mar. El raïm es recol·lecta en el seu moment òptim de maduració i es trasllada al celler, on es selecciona i, en dipòsits d'acer inoxidable, es macera i fermenta a temperatura controlada. Acabada la fermentació, el vi, encara en dipòsits d'inoxidable, realitza la fermentació malolàctica, després de la qual es trasllada a bótes de roure francès, on reposa uns 4 mesos, abans de ser finalment estabilitzat, filtrat i embotellat. CATAVISTA: El Grego Garnacha Centenaria té un intens color picota, amb rivets violacis, forma una llàgrima densa, lleugera i tinta la copa. NAS: Al Grego Garnacha Centenaria trobem intensos aromes de fruita vermella, amb records florals, sobre un agradable fons torrat propi del seu curt pas per bóta. BOCA: El Grego Garnacha Centenaria és un vi de sabor potent, entrada agradable, amb una bona acidesa, un taní present que li aporta cos i volum i un pas llarg amb un final on la fruita vermella i els torrats tornen a aparèixer en el retronasal . SUGERENCIASEl Grego Garnacha Centenaria és un vi negre elaborat intentant conservar l'essència de la Garnatxa, amb el punt de fusta just per arrodonir la seva estructura. El Grego és un vi saborós i aromàtic, un d'aquests negres per prendre sols, tot i que també acompanyat de carns vermelles, guisats, embotits curats, formatges mitjans, etc. . . Es recomana servir entre 14 i 16ºC
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Grego Garnacha Centenaria 201720102009

4/5

L'olor de vainilla és evident, em va agradar. Crec que tenia un regust una mica salat.
Molt recomanable aquest Grego Garnacha Centenaria.
Veure més
Eduard Gomis

4/5

Molt bon vi, però no vam encertar amb el maridatge. Vaig prendre aquest Grego Garnacha Centenaria en una ocasió amb els meus companys de treball.
Color molt bonic. La fusta de roure té presència. Un Madrid molt bé d'acidesa.
Veure més
Sílvia Gambin

Altres productes de la mateixa bodega