Vi Málaga

Veure tots els productes a Vi Málaga »

Els vins de la DO de Málaga han de, a més d'haver estat recollides seus raïms a la província del mateix nom, passar per les soleres-criaderes del terme municipal de Màlaga. Són aquestes unes 1.000 hectàrees de vinya que es desenvolupa entre una gran diversitat de climes. Al nord, el clima és continental, amb hiverns i estius curts, però, en els vessants que donen al mar, predomina un clima suau, amb mitjanes tèrmiques entre els 16 i 18 º i precipitacions anuals entre els 400 i 500 mm.

El cep majoritària de Málaga és la Pedro Ximénez, encara que no es pot passar per alt la destacada fama que ha adquirit la Moscatell. De la Moscatell s'abasteix el mercat dels raïms de taula i panses, per també s'utilitza per elaborar els coneguts Màlaga Dolça, vins de postres, color groc i ambre fosc.

Els vins dolços i semidolços de Màlaga, com el Llàgrima, el Moscatell i el Pedro Ximénez, tenen una graduació entre els 15 i els 23 º.Tot els vins d'aquesta denominació d'origen han d'estar sotmesos a criança mitjançant el sistema de criaderas i soleres, o bé envellit en bótes de roure, de capacitat no superior als 800 litres, amb una durada de criança mai menor als 2 anys .

Comprar Vins de Málaga online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi Málaga: Top Vendes

Vi Málaga: negre

Vi Málaga: blanc

Vi Málaga: escumós

Vi Málaga: rosat

Robert ParkerRobert Parker

Vi Málaga: Puntuació de Robert Parker