Bava Malvasia Rosé Spumante Dolce

Bava (Malvasia di Castelnuovo Don Bosco)

Producte no disponible a Estats Units

9,15€ + 6,89€ Enviament (24h - 4 díes)

9,15/unitat

Enviament: Xtrawine (Italy)

Rebràs 0.12 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Xtrawine

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: rosa claret Cerasuolo amb tons de color similars als de certes varietats de cirera i matisos violacis a ataronjats amb reflexos brillants. Nas: intens i ric bouquet de roses i maduixes. Boca: paladar de superfície agradablement dolç, cremosa i equilibrada amb tanins lleugers que proporcionen un final agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Malvasia di Castelnuovo Don Bosco Spumante. VINYA: sòl de calcària blanca amb grans de llits de sorra groga amb fòssils marins i guix superficial. RAÏMS: 100% Malvasia di Castelnuovo Don Bosco. ELABORACIÓ: la vinificació comença amb una maceració en fred durant dos dies del suc de raïm acabat de premsat abans de posar-lo en la premsa de vi. Després de ser decantat, el most es manté en dipòsits d'acer a baixes temperatures fins que es fa escuma (procés de producció de vi escumós), segons el mètode italià en dipòsits d'acer. MARIDATGE: peixos, crustacis i formatges. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 7%

Fitxa tècnica · Bava Malvasia Rosé Spumante Dolce

Tipus De Vi: Vi escumosos
Color de Escumós: Rosat
Denominació:Malvasia di Castelnuovo Don Bosco (Piemont,Itàlia)
Celler: Bava
Volum: 75cl
Raïms: Malvasía
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%

Descripció · Bava

Bava Malvasia Rosé Spumante Dolce (Malvasía)

NOTA DE TAST:

  • Vista: rosa claret Cerasuolo amb tons de color similars als de certes varietats de cirera i matisos violacis a ataronjats amb reflexos brillants.
  • Nas: intens i ric bouquet de roses i maduixes.
  • Boca: paladar de superfície agradablement dolç, cremosa i equilibrada amb tanins lleugers que proporcionen un final agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Malvasia di Castelnuovo Don Bosco Spumante.

VINYA: sòl de calcària blanca amb grans de llits de sorra groga amb fòssils marins i guix superficial.

RAÏMS: 100% Malvasia di Castelnuovo Don Bosco.

ELABORACIÓ: la vinificació comença amb una maceració en fred durant dos dies del suc de raïm acabat de premsat abans de posar-lo en la premsa de vi. Després de ser decantat, el most es manté en dipòsits d'acer a baixes temperatures fins que es fa escuma (procés de producció de vi escumós), segons el mètode italià en dipòsits d'acer.

MARIDATGE: peixos, crustacis i formatges.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 7%

Bava

Comprar Vi Bava:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0