La Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo

Colet Vins (Manzanilla Sanlúcar de Barrameda)

Producte no disponible a Estats Units

39,90€ + 5,90€ Enviament (48h - 4 díes)

39,90/unitat

Enviament: Bodeboca ES (Espanya)

Rebràs 0.53 punts per cada unitat que compris

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color groc brillant amb reflexos daurats. Nas: Aroma fresc i gran salinitat, posseeix tons de flors, cítrics, canyella, vainilla, fruits secs, fusta torrada i iode. Boca: Sabor complex i potent, equilibrat frescor, amb notes elegants oxidatives i regust mineral durador. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sanlúcar de Barrameda, Andalusia (Espanya). VINYA: Equipo Navazos. RAÏMS: Palomino. ENVELLIMENT: Madura sobre bótes de roure americà per mitjà del sistema de criaderas i soleres. ELABORACIÓ: Els raïms són collides, trepitjades, premsades i fermentades. Un cop obtinguts els mosts, se separen entre fins i olorosos. Els més fins o camamilles es deixen reposar fins a arribar als 15 ° C i 17 ° C. MARIDATGE: Ideal per acompanyar guisats, arrossos, ous amb ceps, verdures a la planxa i formatges mig curats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 16,5%

Fitxa tècnica · La Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Manzanilla Sanlúcar de Barrameda (Andalusia,Espanya)
Celler: Colet Vins
Volum: 75cl
Raïms: Palomino Fino (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Colet Vins

La Bota de Manzanilla Pasada 90 Capataz Cabo (Palomino Fino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc brillant amb reflexos daurats.
  • Nas: Aroma fresc i gran salinitat, posseeix tons de flors, cítrics, canyella, vainilla, fruits secs, fusta torrada i iode.
  • Boca: Sabor complex i potent, equilibrat frescor, amb notes elegants oxidatives i regust mineral durador.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sanlúcar de Barrameda, Andalusia (Espanya).

VINYA: Equipo Navazos.

RAÏMS: Palomino.

ENVELLIMENT: Madura sobre bótes de roure americà per mitjà del sistema de criaderas i soleres.

ELABORACIÓ: Els raïms són collides, trepitjades, premsades i fermentades. Un cop obtinguts els mosts, se separen entre fins i olorosos. Els més fins o camamilles es deixen reposar fins a arribar als 15 ° C i 17 ° C.

MARIDATGE: Ideal per acompanyar guisats, arrossos, ous amb ceps, verdures a la planxa i formatges mig curats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 16,5%

Colet Vins

Comprar Vi Colet Vins:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Manzanilla Sanlúcar de Barrameda