Tendències:

Manzanilla Sanlúcar de Barrameda

Manzanilla Pastrana (Pasada)

75cl

RP92ParkerUV93UvinumGP92Peñín

Manzanilla Pastrana (Pasada)

15,75€
15,75€
Botiga: Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 80,00€

T'agradarà saber que…

Gràcies a la varietat de raïm palomino fi, la Camamilla Pastrana Passada obté aquest gust i color inconfusible d'aquest vi groc daurat. Presenta una aroma penetrant que barreja fruita seca amb altres espècies. En boca és equilibrat, sent un vi preferit per prendre tapes, aperitius i també segons com arrossos o peixos.

Aquest vi, pertanyent a la DO DO Jerez - Camamilla de Sanlúcar de Barrameda, s'elabora per Cellers Hidalgo La Gitana, que data de res menys que l'any 1792. Els cellers segueixen fidels a la seva tradició pel que fa a l'elaboració del vi a través de criança en roure americà. Però, coneixedors de les més avançades tecnologies, aporten innovació a cada procés i elaboració d'un vi diferent.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Manzanilla Sanlúcar de Barrameda (Andalusia, Espanya)
Celler: Bodegas Hidalgo la Gitana
Volum: 75cl
Raïms: Palomino Fino
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15.50%

Descripció sobre Manzanilla Pastrana (Pasada)

Manzanilla Pastrana (Pasada) (Palomino Fino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Té un color groc brillant amb reflexos ambarins.
  • Nas: Complexos aromes on es destaquen els fruits secs, entrellaçats amb exòtiques notes salines i un toc d'essències propis de la seva criança oxidativa.
  • Boca: Té bon cos i un sabor fort, amb molta potència. Al paladar és equilibrat i sec; evoca una deliciosa barreja de brisa marina i notes torrades. Final persistent amb un toc fumat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Manzanilla Sanlucar de Barrameda

VINYA: Cellers Hidalgo La Gitana. Aquest celler es troba localitzada a Sanlúcar de Barrameda, dins de la Comunitat d'Andalusia, a sud d'Espanya. En l'actualitat és dirigida per la cinquena generació de la família Hidalgo, fundadors del celler. Posseeixen més de 200 hectàrees de vinyes distribuïts en els pagaments de Balbaina i Miraflores, considerats uns dels millors de la regió de Jerez.RAÏMS: Palomino Fino (100%)

ENVELLIMENT: Criança mitjançant el sistema tradicional de soleres, en bótes centenàries de roure americà per un període de 12 anys.

ELABORACIÓ: Collita manual, generalment en els primers dies de setembre quan els fruits arriben a una maduresa òptima. Fermentació alcohòlica en tancs d'acer inoxidable a temperatura controlada. Un cop acabat el procés de fermentació, el vi és fortificat amb alcohol de raïm, fins arribar a la seva graduació alcohòlica.

MARIDATGE: Perfecte per acompanyar peix, marisc, consomés, formatges, embotits i diferents varietats de tapes.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

8-10ºC

Maridatge

Punts i premis

RP92ParkerUV93UvinumGP92Peñín Gold Medal - Decanter World Wine Awards 2015

Opinions sobre Manzanilla Pastrana (Pasada)

4.1

10 opinions de clients
  • 5
    2
  • 4
    8
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Manzanilla Pastrana (Pasada):Puntua Manzanilla Pastrana (Pasada):

4/5

Fruits secs, herba tallada, punxant, saborosa, elegant. 93 punts.
Veure més,

Manzanilla Pastrana (Pasada)

4.5 /5

Guia Peñín 2010 Revisió
 - Nota de tast: d'or brillant. Flor aroma de llevat, picant, torrat
Ametlles. Al paladar, agredolç, potent, saborós,
de llarg.
 - Punts: 94
Veure més
,

Pastrana Manzanilla Pasada

4 /5

NOTA DE TAST:
- Vista: Groc daurat brillant amb petits matisos ambre.
- Nas: Unzante, complex, aromes salins i de fruits secs, amb notes de criança oxidatives.
- Boca: Complex, potent i equilibrada, molt sec, amb sabor delicat, elegant i persistent.
 
RAÏMS: Palomino Fi.
CELLER: Cellers Hidalgo la Gitana.
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega