Opinions sobre Manzanilla Pastrana (Pasada)

Bodegas Hidalgo la Gitana (Manzanilla Sanlúcar de Barrameda)

« Tornar al perfil tècnic de Manzanilla Pastrana (Pasada)

  • Manzanilla Pastrana (Pasada)

    • |
    • 4 /5
    - NOTA DE TAST: En nas aromes molt potents a fruits secs, lleugerament salins. El pas per boca, suau, viu, floral, lleument punxant, cos mitjà i un puntet salí.
    - DETALLS D'ELABORACIÓ: Elaborar vins d'una sola vinya i triant-per a això dos tipus, la Camamilla Passada; que ha estat envellida...
    llegir complet »
  • Manzanilla Pastrana (Pasada)

    • |
    • 4 /5
    NOTA DE TAST:
    - Vista: Groc daurat brillant amb petits matisos ambre.
    - Nas: Unzante, complex, aromes salins i de fruits secs, amb notes de criança oxidatives.
    - Boca: Complex, potent i equilibrada, molt sec, amb sabor delicat, elegant i persistent.
     
    RAÏMS: Palomino Fi.
    CELLER: Cellers Hidalgo...
    llegir complet »
  • Manzanilla Pastrana (Pasada)

    • |
    • 4 /5
    NOTA DE TAST:
    - Vista: Groc daurat brillant amb petits matisos ambre.
    - Nas: Unzante, complex, aromes salins i de fruits secs, amb notes de criança oxidatives.
    - Boca: Complex, potent i equilibrada, molt sec, amb sabor delicat, elegant i persistent.
     
    RAÏM: Palomino Fino.
    CELLER: Bodegas Hidalgo...
    llegir complet »
  • Manzanilla Pastrana (Pasada)

    • |
    • 4 /5
    Cellers Hidalgo La Gitana es va fundar en 1792 per Roque Verjano, i va ser a finals del segle 19 quan sota la direcció de D. Eduardo Hidalgo Verjano, que l'empresa va créixer per esdevenir una de les més importants de la regió i principal productora de Camamilla . La plantació està repartida en...
    llegir complet »
  • Manzanilla Pasada Pastrana

    • |
    • 4 /5
    Nota de Tast: Color groc daurat brillant amb petits matisos ambre. Aroma punxant, complex, aromes salins i de fruits secs amb notes de criança oxidativa. Complexa, potent i equilibrada, molt seca, amb un sabor delicat, elegant i persistent. Maridatge: Ideal amb aperitius i tapes, com olives,...
    llegir complet »