Xixarito Manzanilla 2016

Bodegas Barón (Manzanilla Sanlúcar de Barrameda)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 6,90€ Enviament (48h - 4 díes)

12,00/unitat

Enviament: Bodegas de Andalucía (Espanya)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: és de color groc pàl·lid. Nas: intens i franc, amb notes de fusta vella, barrejat amb tocs subtils de flors marcides i de fruits frescos, amb delicats records de la seva criança biològica. Boca: sec, carnós, de gran pes, bona acidesa i bon recorregut. Amb final lleument amarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Manzanilla Sanlucar de Barrameda VINYA: Cellers Baró. Compten amb gairebé 400 anys d'història i és considerada un dels cellers amb més antiguitat de Sanlúcar de Barrameda. Les seves vinyes tenen una extensió de més de 45 hectàrees, amb vinyes pròpies caracteritzats per trobar-se situats sobre sòls albarizos. RAÏMS: Palomino Fino. ENVELLIMENT: per al seu procés d'envelliment Xixarito Manzanilla 2016 passa a les soleres de camamilla a vel de flor per un període aproximat de 5 anys i després a solera de camamilla passada per completar 10 anys de criança biològica. El vi és embotellat en branca sense clarificar i amb un filtrat molt lleu. ELABORACIÓ: el raïm són veremades rigorosament i després sotmeses a pressió suau i fermentació en dipòsits d'acer inoxidable. MARIDATGE: moixama, bacallà salat, sopes fredes, seitons en vinagre, carns curades, embotits, anxoves, sushi, postres dolços, formatges i com a aperitiu. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-9 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15.0%

Fitxa tècnica · Xixarito Manzanilla

Tipus De Vi: Vi generós
Anyada: 2016
Denominació:Manzanilla Sanlúcar de Barrameda (Andalusia,Espanya)
Celler: Bodegas Barón
Volum: 75cl
Bio:
Raïms: Palomino Fino
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Bodegas Barón

Xixarito Manzanilla 2016 (Palomino Fino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: és de color groc pàl·lid.
  • Nas: intens i franc, amb notes de fusta vella, barrejat amb tocs subtils de flors marcides i de fruits frescos, amb delicats records de la seva criança biològica.
  • Boca: sec, carnós, de gran pes, bona acidesa i bon recorregut. Amb final lleument amarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Manzanilla Sanlucar de Barrameda

VINYA: Cellers Baró. Compten amb gairebé 400 anys d'història i és considerada un dels cellers amb més antiguitat de Sanlúcar de Barrameda. Les seves vinyes tenen una extensió de més de 45 hectàrees, amb vinyes pròpies caracteritzats per trobar-se situats sobre sòls albarizos.

RAÏMS: Palomino Fino.

ENVELLIMENT: per al seu procés d'envelliment Xixarito Manzanilla 2016 passa a les soleres de camamilla a vel de flor per un període aproximat de 5 anys i després a solera de camamilla passada per completar 10 anys de criança biològica. El vi és embotellat en branca sense clarificar i amb un filtrat molt lleu.

ELABORACIÓ: el raïm són veremades rigorosament i després sotmeses a pressió suau i fermentació en dipòsits d'acer inoxidable.

MARIDATGE: moixama, bacallà salat, sopes fredes, seitons en vinagre, carns curades, embotits, anxoves, sushi, postres dolços, formatges i com a aperitiu.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-9 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15.0%

Bodegas Barón

Comprar Vi Bodegas Barón:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Manzanilla Sanlúcar de Barrameda