Tendències:

Manzanilla Sanlúcar de Barrameda

Xixarito Manzanilla 2016

75cl

Xixarito Manzanilla 2016

10,50€
10,50€
Botiga: Bodegas de Andalucía Lliurament estimat: 5 - 12 díes
Despeses d'enviament: 6,90€
Enviament gratuït a partir de 200,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi generós
Anyada: 2016
Denominació:Manzanilla Sanlúcar de Barrameda (Andalusia, Espanya)
Celler: Bodegas Barón
Volum: 75cl
Bio:
Raïms: Palomino Fino
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: és de color groc pàl·lid. Nas: intens i franc, amb notes de fusta vella, barrejat amb tocs subtils de flors marcides i de fruits frescos, amb delicats records de la seva criança biològica. Boca: sec, carnós, de gran pes, bona acidesa i bon recorregut. Amb final lleument amarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Manzanilla Sanlucar de Barrameda VINYA: Cellers Baró. Compten amb gairebé 400 anys d'història i és considerada un dels cellers amb més antiguitat de Sanlúcar de Barrameda. Les seves vinyes tenen una extensió de més de 45 hectàrees, amb vinyes pròpies caracteritzats per trobar-se situats sobre sòls albarizos. RAÏMS: Palomino Fino. ENVELLIMENT: per al seu procés d'envelliment Xixarito Manzanilla 2016 passa a les soleres de camamilla a vel de flor per un període aproximat de 5 anys i després a solera de camamilla passada per completar 10 anys de criança biològica. El vi és embotellat en branca sense clarificar i amb un filtrat molt lleu. ELABORACIÓ: el raïm són veremades rigorosament i després sotmeses a pressió suau i fermentació en dipòsits d'acer inoxidable. MARIDATGE: moixama, bacallà salat, sopes fredes, seitons en vinagre, carns curades, embotits, anxoves, sushi, postres dolços, formatges i com a aperitiu. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-9 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15.0%

Descripció sobre Xixarito Manzanilla 2016

Xixarito Manzanilla 2016 (Palomino Fino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: és de color groc pàl·lid.
  • Nas: intens i franc, amb notes de fusta vella, barrejat amb tocs subtils de flors marcides i de fruits frescos, amb delicats records de la seva criança biològica.
  • Boca: sec, carnós, de gran pes, bona acidesa i bon recorregut. Amb final lleument amarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Manzanilla Sanlucar de Barrameda

VINYA: Cellers Baró. Compten amb gairebé 400 anys d'història i és considerada un dels cellers amb més antiguitat de Sanlúcar de Barrameda. Les seves vinyes tenen una extensió de més de 45 hectàrees, amb vinyes pròpies caracteritzats per trobar-se situats sobre sòls albarizos.

RAÏMS: Palomino Fino.

ENVELLIMENT: per al seu procés d'envelliment Xixarito Manzanilla 2016 passa a les soleres de camamilla a vel de flor per un període aproximat de 5 anys i després a solera de camamilla passada per completar 10 anys de criança biològica. El vi és embotellat en branca sense clarificar i amb un filtrat molt lleu.

ELABORACIÓ: el raïm són veremades rigorosament i després sotmeses a pressió suau i fermentació en dipòsits d'acer inoxidable.

MARIDATGE: moixama, bacallà salat, sopes fredes, seitons en vinagre, carns curades, embotits, anxoves, sushi, postres dolços, formatges i com a aperitiu.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-9 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15.0%

Veure més

Opinions sobre Xixarito Manzanilla 2016

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega