Tendències:

Maremma Toscana

Antinori Le Mortelle Vivia Maremma Toscana 2018

75cl

Antinori Le Mortelle Vivia Maremma Toscana 2018

14,35€
14,35€
Despeses d'enviament: 10,73€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Maremma Toscana (Toscana, Itàlia)
Celler: Antinori
Volum: 75cl
Raïms: Ansonica, Vermentino, Viognier
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: groc brillant, reflexos verds clars. Nas: nas agradable i intensa. Fragància de préssec blanc, delicats aromes de la pinya, llimona, un bouquet harmoniós, completat amb l'aroma de les flors de tell blanc. Boca: cremós i mineral, aroma d'herbes mediterrànies i cítrics al final, característic de l'anyada. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Maremma Toscana. RAÏMS: Ansonica / Inzolia, Vermentino i Viognier. ENVELLIMENT: un curt període en acer en contacte amb els seus propis llevats durant 3 mesos abans de ser embotellat. ELABORACIÓ: En arribar al celler, raïm premsades suaument i vinificades separadament per varietal, per realçar les característiques de cada varietat. El most obtingut, portat a una temperatura de 10 ° C durant aproximadament 24 hores per afavorir la seva clarificació natural, és posteriorment transferit a tancs d'acer inoxidable, on la fermentació alcohòlica té lloc a una temperatura controlada de 16 º C.. MARIDATGE: peixos, crustacis i formatges. TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Descripció sobre Antinori Le Mortelle Vivia Maremma Toscana 2018

Antinori Le Mortelle Vivia Maremma Toscana 2018 (Ansonica, Vermentino i Viognier)

NOTA DE TAST:

  • Vista: groc brillant, reflexos verds clars.
  • Nas: nas agradable i intensa. Fragància de préssec blanc, delicats aromes de la pinya, llimona, un bouquet harmoniós, completat amb l'aroma de les flors de tell blanc.
  • Boca: cremós i mineral, aroma d'herbes mediterrànies i cítrics al final, característic de l'anyada.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Maremma Toscana.

RAÏMS: Ansonica / Inzolia, Vermentino i Viognier.

ENVELLIMENT: un curt període en acer en contacte amb els seus propis llevats durant 3 mesos abans de ser embotellat.

ELABORACIÓ: En arribar al celler, raïm premsades suaument i vinificades separadament per varietal, per realçar les característiques de cada varietat. El most obtingut, portat a una temperatura de 10 ° C durant aproximadament 24 hores per afavorir la seva clarificació natural, és posteriorment transferit a tancs d'acer inoxidable, on la fermentació alcohòlica té lloc a una temperatura controlada de 16 º C..

MARIDATGE: peixos, crustacis i formatges.

TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

10-12ºC

Maridatge

El Celler

Antinori

Antinori

La família Antinori ha estat l'elaboració del vi des de fa més de 600 anys, ja que Giovanni di Piero Antinori es va convertir en part de la Fiorentina Art dei Vinattieri el 1385. Al llarg de la seva llarga història, que comprèn 26 generacions, la família sempre ha manejat personalment el negoci de la presa de decisions innovadores, de vegades valent, sempre amb ferma respecte a la tradició i la terra.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Antinori Le Mortelle Vivia Maremma Toscana 2018

4

5 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Antinori Le Mortelle Vivia Maremma Toscana 2018:Puntua Antinori Le Mortelle Vivia Maremma Toscana 2018:

4 /5

Nota de tast:

  • Vista: és de color groc palla brillant amb tons verdosos.
  • Nas: és agradable i intens. Els seus aromes a préssecs confitats, pinya i llimona creen un buquet harmoniós i estructurat principalment per fruites complementat amb tocs florals de llima blanca.
  • Boca: el vi és cremós i mineral predominantment; acaba amb sabors a herbes aromàtiques fresques mediterrànies i cítrics com aranja.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.C. Maremma Toscana.

VINYA: Antinori.

RAÏM: Viognier, Vermentino i Asonica.

ENVELLIMENT: 3 mesos en tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: el raïm es van premsar suaument i cada varietat de raïm es va fermentar per separat per mantenir i accentuar les seves pròpies característiques úniques. El most es va refredar després a una temperatura controlada de 10 ° C per 24 hores. El most clarificat es va transferir després a tancs d'acer inoxidable amb temperatura controlada per a la fermentació

MARIDATGE: va bé com a acompanyant de menjars mediterrànies.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més
,

4 /5

El compartim amb cuina oriental. El vam tastar amb uns amics molt aficionats al vi.
Em va sorprendre que fos un blanc de color tan intens. Fa molt bona olor a plàtan i litxis. Bastant sec en boca.
Veure més
,

Antinori Le Mortelle Maremma Toscana Vivia 2018

Altres productes de la mateixa bodega