Tendències:

Maremma Toscana

Le Mortelle Antinori Botrosecco Maremma Toscana 2016

75cl

16,98€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Maremma Toscana (Toscana, Itàlia)
Celler: Le Mortelle Antinori
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST: Vista: robí vibrant. Nas: bells aromes a cireres i xocolata, seguits de baies madures, notes florals i tons balsàmics. Boca: paladar exuberant amb un final viu i fresc, notes de fruita agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Maremma Toscana. RAÏMS: 60% Cabernet Sauvignon i 40% Cabernet Franc. ENVELLIMENT: envellit durant un any en tancs d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: raïms seleccionats, escuats i picades. Refredat durant 4 a 5 dies a 8-10ºC per extreure les aromes varietals, fermentació malolàctica en tancs d'acer. MARIDATGE EL VI: carns vermelles i be. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de Le Mortelle Antinori Botrosecco Maremma Toscana 2016

Le Mortelle Antinori Botrosecco Maremma Toscana 2016 (Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon)

NOTA DE TAST:

  • Vista: robí vibrant.
  • Nas: bells aromes a cireres i xocolata, seguits de baies madures, notes florals i tons balsàmics.
  • Boca: paladar exuberant amb un final viu i fresc, notes de fruita agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Maremma Toscana.

RAÏMS: 60% Cabernet Sauvignon i 40% Cabernet Franc.

ENVELLIMENT: envellit durant un any en tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: raïms seleccionats, escuats i picades. Refredat durant 4 a 5 dies a 8-10ºC per extreure les aromes varietals, fermentació malolàctica en tancs d'acer.

MARIDATGE EL VI: carns vermelles i be.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Le Mortelle Antinori Botrosecco Maremma Toscana 2016

4

7 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    7
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Le Mortelle Antinori Botrosecco Maremma Toscana 2016:Puntua Le Mortelle Antinori Botrosecco Maremma Toscana 2016:

4 /5

NOTA DE TAST DE Le Mortelle Botrosecco 2016:

  • Vista: Li Mortelle Botrosecco 2016 presenta un color vermell intens.
  • Nas: L'obertura aromàtica és intensa i atractiva, amb notes de menta, que s'uneixen amb la fruita vermella i una lleugera sensació de torrat.
  • Boca: En boca s'obre amb molta flexibilitat i amplitud, així equilibrada per una acidesa tònic i caràcter mineral. L'espectacle acabat i el regust, un cop més, les notes de menta i els sabors de la fruita fragant en un vi d'excepcional plaer total beure.

RAÏMS: 60% Cabernet Sauvignon, 40% Cabernet Franc

CELLER: Li Mortelle

Veure més
,

Le Mortelle Botrosecco Maremma Toscana 2016

4 /5

Aromes a toffee. Perfecte. Fresc, lleuger i amable de sabor.
Una bona relació qualitat-preu.
Veure més
,

Antinori Le Mortelle Botrosecco Maremma 2016

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: robí vibrant.Nas: bells aromes a cireres i xocolata, seguits de baies madures, notes florals i tons balsàmics.Boca: paladar exuberant amb un final viu i fresc, notes de fruita agradable.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Maremma Toscana.RAÏMS: 60% Cabernet Sauvignon i 40% Cabernet Franc.ENVELLIMENT: envellit durant un any en tancs d'acer inoxidable.ELABORACIÓ: raïms seleccionats, escuats i picades. Refredat durant 4 a 5 dies a 8-10ºC per extreure les aromes varietals, fermentació malolàctica en tancs d'acer.MARIDATGE EL VI: carns vermelles i be.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més
,

Le Mortelle Botrosecco Maremma Toscana 2016

Opinions sobre altres anyades de Le Mortelle Antinori Botrosecco Maremma Toscana 20162012

4/5

El vaig comprar perquè me'l va dir una amiga.
Vermell amb rivets teula. El negre fa bona olor, com a compota de fruits vermells. Prefereixo un altre tipus de negres, però aquest em va semblar bé en boca.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega