Marsala la Canelleise Fine 1L

La Canellese (Marsala)

6,90€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

41,40€ + 6,95€ Enviament (3 - 4 díes)

82,80€ + 10,95€ Enviament (3 - 4 díes)

6,90/unitat

Enviament: GrauOnline Tarifa plana de 4,95€ fins a 5 ampolles

Rebràs 0.09 punts per cada unitat que compris

T'agradarà saber que...

La regió de Piemont a Itàlia gaudeix de gran reputació pels seus vins fins, vermuts i altres licors. Per això les Destil·leries La Canellese s'han conservat les tradicions i han mantingut viva la qualitat que és característica en els productes de la zona.

El Marsala la Canelleise Fine 1L és un vi que combina les varietats de raïm Grillo, Catarratto i Inzolia i es distingeix per la seva intensitat, per la seva personalitat única, perquè dibuixa a la perfecció l'essència del seu origen. Es pot beure sol i usar-se com amaneixo per a les carns o en la indústria de la rebosteria més fina i més sofisticada.

Fitxa tècnica · Marsala la Canelleise Fine

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Marsala (Sicilia,Itàlia)
Celler: La Canellese
Volum: 100cl
Raïms: Grillo, Inzolia
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · La Canellese

Marsala la Canelleise Fine 1L (Grillo i Inzolia)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Té un intens color ambre fosc.
  • Nas: Intensos aromes de fruites i florals on es destaquen les roses vermelles, la tarongina i l'albercoc barrejat amb fruites confitades; tot això sobre un elegant fons de tons ametllats.
  • Boca: Vi amb gran cos i estructura, al paladar emergeixen totes les notes percebudes al nas, deixant una sensació suau i càlida a la boca. Final dolç i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Marsala

VINYA: La Canellese. Aquest celler es troba localitzada a la població de Calamandrana, província d'Asti, la qual fa part de la regió de Piemont a el nord d'Itàlia. Les varietats de raïm per a l'elaboració de Marsala la Canelleise Fine 1L van ser collides en vinyes de la tradicional regió vitícola de Marsala, a la província de Trapani, sobre la costa occidental de Sicília.

RAÏM: Grillo, Catarratto i Inzolia

ENVELLIMENT: Criança en bótes per un període fins d'un any.

ELABORACIÓ: La verema és manual i tardana per concentrar el sucre dels fruits, generalment al mes de setembre. Premsat de raïm amb les pells. Fermentació a temperatura controlada, on s'agrega alcohol per fortificar i most cuit per suavitzar-, a el millor estil de la regió de Marsala.

MARIDATGE EL VI: Perfecte per acompanyar formatges picants com rocafort, parmesà o gorgonzola, pastissos elaborats a força de fruites; un excel·lent vi de postres. Molt utilitzat també a la cuina per a l'elaboració de salses, postres, carns i pastes.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 17%

La Canellese

Comprar Vi La Canellese:

Opinions

Opinió destacada sobre Marsala la Canelleise Fine 1L

Anònim

Publicat el a les 11.09

4/5

Marsala la Canelleise Fine 1L

Molt bé

Més comentaris sobre Marsala la Canelleise Fine 1L

Carlos Rojo Cabria

Publicat el a les 09.28

4.5 /5

Correcte

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    1
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4.3/5

Basat en 2 opinions »

Top Vendes Marsala