Tendències:

Mendoza

Kaiken Clásico Mendoza Cabernet Sauvignon 2017

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017
Denominació:Mendoza (Cuyo, Argentina)
Celler: Kaiken
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: color robí profund. Nas: fruits vermells frescos es barregen amb aromes de tabac i espècies. Boca: el vi és suau i vibrant. El final llarg i captivador té una gran complexitat i notes especiades, típiques de la varietat. VINYA: Rogelio Rabí i Gustavo Hormann. RAÏMS: 100% Cabernet Sauvignon. ENVELLIMENT: mesos en bótes. ELABORACIÓ: el raïm van ser collides a mà al març i transportades en contenidors de 300 quilograms per evitar danyar la fruita i mantenir-la intacta per a la selecció manual al celler. La fermentació i la maceració van durar aproximadament un mes. Una vegada que es va completar la fermentació, el 40% de el vi es va envellir durant sis mesos en bótes de roure francès, després de la qual cosa el vi es va filtrar lleugerament abans de l'embotellat. MARIDATGE EL VI: ideal per a amanides, peixos crus i cuits. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Descripció sobre Kaiken Clásico Mendoza Cabernet Sauvignon 2017

Kaiken Clásico Mendoza Cabernet Sauvignon 2017 (Cabernet Sauvignon)

NOTA DE TAST:

  • Vista: color robí profund.
  • Nas: fruits vermells frescos es barregen amb aromes de tabac i espècies.
  • Boca: el vi és suau i vibrant. El final llarg i captivador té una gran complexitat i notes especiades, típiques de la varietat.

VINYA: Rogelio Rabí i Gustavo Hormann.

RAÏMS: 100% Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: mesos en bótes.

ELABORACIÓ: el raïm van ser collides a mà al març i transportades en contenidors de 300 quilograms per evitar danyar la fruita i mantenir-la intacta per a la selecció manual al celler. La fermentació i la maceració van durar aproximadament un mes. Una vegada que es va completar la fermentació, el 40% de el vi es va envellir durant sis mesos en bótes de roure francès, després de la qual cosa el vi es va filtrar lleugerament abans de l'embotellat.

MARIDATGE EL VI: ideal per a amanides, peixos crus i cuits.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Kaiken Clásico Mendoza Cabernet Sauvignon 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega