Tendències:

Mendoza

Kaiken Terroir Series Cafayate Torrontés 2018

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Mendoza (Cuyo, Argentina)
Celler: Kaiken
Volum: 75cl
Raïms: Torrontés
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST: Vista: verd brillant bonic. Nas: una deliciosa i variada expressió aromàtica, clàssics caràcters a flors blanques com gessamí, una delicada i fresca nota fruiter de peles de taronja i aranja. Boca: una espectacular acidesa, interessant perfil d'aromes i sabors frescos, fresc i d'una notable persistència en boca. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Salta. VINYA: vinyes situats a la Vall de Cafayate, a la regió de Salta, a Argentina. Les vinyes seleccionats per collir els raïms que donen origen a aquest vi es troben plantats a una alçada mitjana de 2.000 metres sobre el nivell de la mar, la qual cosa permet que les parres creixin en un clima molt més fresc, desenvolupant una molt bona acidesa en les raïm i un marcat frescor en els vins finals. RAÏMS: Torrontés 100%. ELABORACIÓ: el raïm utilitzades per elaborar aquest vi van ser collides a mà durant el mes de març i transportades en safates de 20 quilos. La collita es fa a primera hora del matí amb l'objecte de mantenir tot el temps el raïm a la menor temperatura possible fins a la seva arribada al celler. Un cop rebudes, el raïm són escuats i mòltes per passardirectament a la premsa. Acabat el procés de premsat s'apliquen els enzims i es deixa decantar el most per a l'almenys 48 hores per després ser trasbalsat i separat de les seves borres gruixudes. La fermentació es realitza a baixes temperatures (entre 12 ° i 14 ° C) i s'estén per un període aproximat de tres setmanes. Un cop acabada la fermentació, es deixa decantar el vi per després ser trasbalsat per tal d'eliminar novament les esborres més gruixudes que hagin pogut quedar de el procés anterior. El vi queda tèrbol per uns sis mesos més previ al seu embotellat, període durant el qual guanya profunditat en boca gràcies a l'regular aixecament de borres. El vi va ser filtrat amb membrana de cartutx estèril i en la seva elaboració no va tenir contacte amb fusta. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-13ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Kaiken Terroir Series Cafayate Torrontés 2018

Kaiken Terroir Series Cafayate Torrontés 2018 (Torrontés)

NOTA DE TAST:

  • Vista: verd brillant bonic.
  • Nas: una deliciosa i variada expressió aromàtica, clàssics caràcters a flors blanques com gessamí, una delicada i fresca nota fruiter de peles de taronja i aranja.
  • Boca: una espectacular acidesa, interessant perfil d'aromes i sabors frescos, fresc i d'una notable persistència en boca.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Salta.

VINYA: vinyes situats a la Vall de Cafayate, a la regió de Salta, a Argentina. Les vinyes seleccionats per collir els raïms que donen origen a aquest vi es troben plantats a una alçada mitjana de 2.000 metres sobre el nivell de la mar, la qual cosa permet que les parres creixin en un clima molt més fresc, desenvolupant una molt bona acidesa en les raïm i un marcat frescor en els vins finals.

RAÏMS: Torrontés 100%.

ELABORACIÓ: el raïm utilitzades per elaborar aquest vi van ser collides a mà durant el mes de març i transportades en safates de 20 quilos. La collita es fa a primera hora del matí amb l'objecte de mantenir tot el temps el raïm a la menor temperatura possible fins a la seva arribada al celler. Un cop rebudes, el raïm són escuats i mòltes per passardirectament a la premsa. Acabat el procés de premsat s'apliquen els enzims i es deixa decantar el most per a l'almenys 48 hores per després ser trasbalsat i separat de les seves borres gruixudes. La fermentació es realitza a baixes temperatures (entre 12 ° i 14 ° C) i s'estén per un període aproximat de tres setmanes. Un cop acabada la fermentació, es deixa decantar el vi per després ser trasbalsat per tal d'eliminar novament les esborres més gruixudes que hagin pogut quedar de el procés anterior. El vi queda tèrbol per uns sis mesos més previ al seu embotellat, període durant el qual guanya profunditat en boca gràcies a l'regular aixecament de borres. El vi va ser filtrat amb membrana de cartutx estèril i en la seva elaboració no va tenir contacte amb fusta.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-13ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Kaiken Terroir Series Cafayate Torrontés 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega