Tendències:

Monbazillac

Château la Borderie Blanc 1986

Volum 75cl

Château la Borderie Blanc 1986

12,60€
12,60€
Botiga: Odyssée-Vins ES (France) Lliurament estimat: 48h - 4 díes
Despeses d'enviament: 24,60€
Només queden 3 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi dolç
Anyada: 1986 Altres anyades
Denominació:Monbazillac (Sud Ouest, França)
Celler: Château la Borderie
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color groc daurat. Nas: Aroma de mel i fruites confitades. Boca: fresc i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Monbazillac VINYA: Les vinyes estan units a la granja Borderie castell, propietat de la propietat Armand Vidal, que des de fa més de 40 anys dedicat al desenvolupament de la zona vitivinícola de 70 hectàrees, situats prop de Monbazillac, al sud-oest de França. Les vinyes de Semillón, Sauvignon i Muscadelle, que creix en una pedra calcària i argila sòls en un clima calent mitjà, permeten una producció anual de 350.000 ampolles de Château la Borderie Blanc 1986. RAÏMS: 55% Sémillon, Sauvignon i Muscadelle 30% 15% ENVELLIMENT: fins a 5 anys al soterrani.ELABORACIÓ: A la tardor, quan la boira del matí reemplaçarà el sol de la tarda i està formada sobre el raïm anomenada floridures nobles "Botrytis Cenerea", és un bon moment per començar la collita. De fet, és aquest motlle particular que caracteritza el raïm de Monbazillac, que són fermentats en blanc. La fase de la fermentació alcohòlica comença en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada, després de la qual cosa es deixa el vi per madurar en bótes de roure, i roman durant 18 mesos abans de ser embotellat. Seguint es poden deixar madurar durant uns quants anys al soterrani. MARIDATGE: És un excel·lent aperitiu i va bé amb formatges i postres. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10è -12 ° C ALCOHOL: 13,5%

Descripció de Château la Borderie Blanc 1986

Château la Borderie Blanc 1986

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc daurat.
  • Nas: Aroma de mel i fruites confitades.
  • Boca: fresc i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Monbazillac

VINYA: Les vinyes estan units a la granja Borderie castell, propietat de la propietat Armand Vidal, que des de fa més de 40 anys dedicat al desenvolupament de la zona vitivinícola de 70 hectàrees, situats prop de Monbazillac, al sud-oest de França. Les vinyes de Semillón, Sauvignon i Muscadelle, que creix en una pedra calcària i argila sòls en un clima calent mitjà, permeten una producció anual de 350.000 ampolles de Château la Borderie Blanc 1986.

RAÏMS: 55% Sémillon, Sauvignon i Muscadelle 30% 15%

ENVELLIMENT: fins a 5 anys al soterrani.ELABORACIÓ: A la tardor, quan la boira del matí reemplaçarà el sol de la tarda i està formada sobre el raïm anomenada floridures nobles "Botrytis Cenerea", és un bon moment per començar la collita. De fet, és aquest motlle particular que caracteritza el raïm de Monbazillac, que són fermentats en blanc. La fase de la fermentació alcohòlica comença en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada, després de la qual cosa es deixa el vi per madurar en bótes de roure, i roman durant 18 mesos abans de ser embotellat. Seguint es poden deixar madurar durant uns quants anys al soterrani.

MARIDATGE: És un excel·lent aperitiu i va bé amb formatges i postres.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10è -12 ° C

ALCOHOL: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Château la Borderie Blanc 1986

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Château la Borderie Blanc 1986:Puntua Château la Borderie Blanc 1986:

4 /5

En boca era un vi ben compost.
Un vi suau per al meu gust, però bon vi.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Château la Borderie Blanc 1986200320001996

4/5

El vaig tastar amb la meva familia.
Color bonic i agradable. Em va semblar dolça a la boca.
Aquest Monbazillac ens va amenitzar l'espera pel menjar.
Veure més
Vicent Roser

4/5

Va donar la cara amb el menjar. El vam demanar en un sopar de companys de treball.
Color agradable. Un vi amb presència.
Veure més
Josepa Terrés

4/5

Em va agradar especialment el color. Em va agradar, tenia un postgust a criança molt bo.
Bon vi, però jo no l'hauria pres amb peix.
Amics, xerrada, Château la Borderie Blanc. Perfecte.
Veure més
Agustí Zegarra