Argiolas Perdera Monica Di Sardegna 2015

Argiolas (Monica di Sardegna)

9,40€ (Preu aproximat)

No és possible comprar Argiolas Perdera Monica Di Sardegna 2015 en aquest moment.

NOTA DE TAST DE Argiolas Perdera Monica Di Sardegna 2015 : Vista: vermell robí. Nas: dolces notes de fruites madures, cireres, maduixes, nabiu, salobre i, més subtil, a pebre negre. Boca: gust afruitat, immediat i suau, de cos mitjà i agradablement fresc al final. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Monica di... llegir complet »

Fitxa tècnica · Argiolas Perdera Monica Di Sardegna

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
2012 i N/A
Denominació:Monica di Sardegna (Cerdeña,Itàlia)
Celler: Argiolas
Volum: 75cl
Raïms: Monica (90%), Bovale (5%), Carignan (5%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Argiolas

Argiolas Perdera Monica Di Sardegna 2015 (Monica, Bovale i Carignan)

NOTA DE TAST DE Argiolas Perdera Monica Di Sardegna 2015:

  • Vista: vermell robí.
  • Nas: dolces notes de fruites madures, cireres, maduixes, nabiu, salobre i, més subtil, a pebre negre.
  • Boca: gust afruitat, immediat i suau, de cos mitjà i agradablement fresc al final.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Monica di Sardegna.

VINYA: Argiolas

RAÏM: Mònica, Carignano i Bovale.

MARIDATGE: amb sopes de peix, formatge d'ovella de mitjana edat.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Argiolas

Comprar Vi Argiolas:

Opinions

Opinió destacada sobre Argiolas Perdera Monica Di Sardegna 2015

Great Wines Direct

Publicat el a les 14.16

4/5

Argiolas Perdera Monica Di Sardegna 2015

Típica del raïm Monica, el vi té un color vermell robí d'intensitat mitjana. S'ha pronunciat aromes de fruites i espècies fosc, amb un matís de fum i quitrà. Al paladar els sabors de fruites es combinen amb herbes i espècies per formar un mitjà de vi amb molt de cos.

Més comentaris sobre Argiolas Perdera Monica Di Sardegna 2015

Mario Serra

Publicat el a les 18.17

5 /5

Molt bona relació qualitat-preu
Hèctor Reig

Publicat el a les 05.38

4 /5

Em va agradar

Buy Fine Wine

Publicat el a les 15.48

4 /5

Típica del raïm Monica, el vi té un color vermell robí d'intensitat mitjana. S'ha pronunciat aromes de fruites i espècies fosc, amb un matís de fum i quitrà. Al paladar els sabors de fruites es combinen amb herbes i espècies per formar un mitjà de vi amb molt de cos.

Resum de puntuacions

(7 opinions)
  • 5 estrelles
    1
  • 4 estrelles
    6
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4.5/5

Basat en 7 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Argiolas Perdera Monica Di Sardegna 2012

Ignasi Rabanal
Ignasi Rabanal

4/5

NOTA DE TAST DE Argiolas Perdera Monica Di Sardegna 2012:
- Vista: vermell robí intens.
- Nas: aromes persistents de cirera madura, grosella negra, pebre negre.
- Boca: semblant al nas, tocs dolços de xocolata i tanins ferms. Molt vibrant, ric i rústic.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Monica di Sardegna.
VINYA: Argiolas
RAÏM: Mònica.

MARIDATGE: menjar picant, pasta amb tomàquet o salsa de carn, guisats, i formatges de mitjana edat.
Café Noir
Café Noir

4/5

Monica di Sardegna saps? No és una nena, però un vi negre també és força masculina. Per què és Mònica? Pren el seu nom d'una vinya nativa, els raïms és el percentatge mínim requerit del 85% per tal de portar l'etiqueta de Monica di Sardegna DOC. El vi perdrà Monica di Sardegna DOC Cantina Argiolas, gràcies a la presència de petites quantitats de Carignano i Bovale, raïm molt més virils de delicada Mònica, es veu com el vi de caràcter més estructurat i auster que els tipus de raïm individuals; des de molt jove és un vi fort, beure amb moderació i ben acompanyada. Té un color particular de color vermell robí, prou clara, un vermell bordeus amb reflexos de coure, típics de Mònica, que es poden veure sobretot mitjançant l'abocament. No molt afruitat fragància, se sent molt raïm i, tot i la intensitat característica, també es pot sentir una mica de cireres. Si el color és especial, el gust de la Monica di Sardegna perdrà Argiolas és gairebé únic. En un primer moment, l'impacte de la llengua és difícil, ja que el seu inici agressiu, potser derivada de sòl calcari dur, sinó que també pot espantar. Afortunadament, el paladar es torna més rodó i suau tànnic, amb un retrogust final de gairebé dolç.

Top Vendes Monica di Sardegna