Minius 2018

Valmiñor & Ebano (Monterrei)

Producte no disponible a Estats Units

9,95€ + 4,95€ Enviament (48h - 4 díes)

9,95/unitat

Enviament: Bodeboca ES (Espanya)

Rebràs 0.13 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Presenta un pàl·lid color groc, brillant i net, de reflexos verdosos. Nas: Nets aromes de marcat caràcter varietal. Fresca fruita blanca i cítrics apareixen al costat de delicades flors blanques. Boca: Molt fresc, saborós i suau. Aquest vi té bon recorregut, equilibrat i amb una bona acidesa. La fruita fresca és la protagonista i els anisats deixen un bon postgust. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Monterrei, Espanya. RAÏMS: Godello. ENVELLIMENT: Reposa a l'ampolla durant uns 30 dies abans de sortir al mercat. ELABORACIÓ: Després d'una selecció dels raïms a la vinya, el raïm arriben al celler i es despalillan. Posteriorment, el raïm realitza una curta maceració en fred durant unes 3-4 hores i inicia la fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer inoxidable. Estabilitzat i lleugerament filtrat. MARIDATGE: aperitius, arrossos de peix, amanides poc condimentades, entrants suaus, marisc a la planxa, marisc cuit, mariscs amb salsa, graellada de verdures, pastes amb salsa de peix de peix, peix blau, peix blanc a la graella, peix blanc al forn, formatges frescos. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 9-10 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Fitxa tècnica · Minius

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Monterrei (Galícia,Espanya)
Celler: Valmiñor & Ebano
Volum: 75cl
Raïms: Godello (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Valmiñor & Ebano

Minius 2018 (Godello)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Presenta un pàl·lid color groc, brillant i net, de reflexos verdosos.
  • Nas: Nets aromes de marcat caràcter varietal. Fresca fruita blanca i cítrics apareixen al costat de delicades flors blanques.
  • Boca: Molt fresc, saborós i suau. Aquest vi té bon recorregut, equilibrat i amb una bona acidesa. La fruita fresca és la protagonista i els anisats deixen un bon postgust.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Monterrei, Espanya.

RAÏMS: Godello.

ENVELLIMENT: Reposa a l'ampolla durant uns 30 dies abans de sortir al mercat.

ELABORACIÓ: Després d'una selecció dels raïms a la vinya, el raïm arriben al celler i es despalillan. Posteriorment, el raïm realitza una curta maceració en fred durant unes 3-4 hores i inicia la fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer inoxidable. Estabilitzat i lleugerament filtrat.

MARIDATGE: aperitius, arrossos de peix, amanides poc condimentades, entrants suaus, marisc a la planxa, marisc cuit, mariscs amb salsa, graellada de verdures, pastes amb salsa de peix de peix, peix blau, peix blanc a la graella, peix blanc al forn, formatges frescos.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 9-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Valmiñor & Ebano

Comprar Vi Valmiñor & Ebano:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Minius 2016

Paladar Plus
Paladar Plus

4/5

Minius Godello 2016
NOTA DE TAST:
- Vista: Color groc brillant amb matisos verds
- Nas: En nas sobresurten les aromes cítrics i florals, juntament anotes de fruita blanca i fines herbes com fonoll
- Boca: Boca suau...
llegir complet