Tendències:

Montsant

Clos d'Englora Blanc 2016

75cl

Clos d'Englora Blanc 2016

8,85€
8,85€
Botiga: Quierovinos Lliurament estimat: 4 - 6 díes
Despeses d'enviament: 4,25€
Enviament gratuït a partir de 290,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2016 Altres anyades
2008 i N/A
Denominació:Montsant (Catalunya, Espanya)
Celler: Baronia del Montsant
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DEL PRODUCTOR: Clos d'Englora Blanc és l'únic vi blanc de la nostra família. Per a l'elaboració del Clos d'Englora Blanc 2016, hem utilitzat la varietat autòctona de la zona: la Garnatxa blanca i una varietat bastant atípica en la nostra latituds: la Viognier. Amb això, hem pretès elaborar un vi amb marcades notes florals procedents de la varietat Garnatxa blanca, combinant-ho amb unes originals notes tropicals procedent de la varietat Viognier. HISTÒRIA: El nom de Clos d'Englora és el nostre petit homenatge a un dels cims més emblemàtics de la cadena muntanyosa del Montsant, les cimeres s'eleven a més de 1000 metres d'altura sobre el nivell del mar. També el nostre logotip és una representació abstracta i molt personal d'aquesta cim. RAÏMS: Garnatxa blanca - Viognier VINIFICACIÓ: Data de verema del Clos d'Englora Blanc 2016: Del 20 al 21 de Setembre del 2016. Els raïms, veremats manualment en caixes de 14 Kg., Són conduïdes al celler i un cop allà, seleccionades de forma manual, escollint únicament aquells raïms que presenten un estat de maduresa i sanitari adequat. Posteriorment el raïm són escuats i rebregades lleugerament i conduïdes en tot moment als diferents recipients de fermentació per gravetat (sense la utilització de bombes). Previ a la fermentació alcohòlica, portem a terme una maceració pel·licular de 6 hores a una temperatura de 8ºCcon la finalitat de potenciar al màxim totes les aromes varietals. Els mosts de cada varietat, fermenten per separat a una temperatura de 14ºC, utilitzant per a aquest procés, bótes franceses de 225 litres del tipus Nevers amb torrat mig. Posterior a la fermentació alcohòlica procedim amb el que anomenem criança sobre lies durant un període de 4 mesos.

Descripció sobre Clos d'Englora Blanc 2016

Clos d'Englora Blanc 2016

NOTA DEL PRODUCTOR: Clos d'Englora Blanc és l'únic vi blanc de la nostra família. Per a l'elaboració del Clos d'Englora Blanc 2016, hem utilitzat la varietat autòctona de la zona: la Garnatxa blanca i una varietat bastant atípica en la nostra latituds: la Viognier. Amb això, hem pretès elaborar un vi amb marcades notes florals procedents de la varietat Garnatxa blanca, combinant-ho amb unes originals notes tropicals procedent de la varietat Viognier.

HISTÒRIA: El nom de Clos d'Englora és el nostre petit homenatge a un dels cims més emblemàtics de la cadena muntanyosa del Montsant, les cimeres s'eleven a més de 1000 metres d'altura sobre el nivell del mar. També el nostre logotip és una representació abstracta i molt personal d'aquesta cim.

RAÏMS: Garnatxa blanca - Viognier

VINIFICACIÓ: Data de verema del Clos d'Englora Blanc 2016: Del 20 al 21 de Setembre del 2016. Els raïms, veremats manualment en caixes de 14 Kg., Són conduïdes al celler i un cop allà, seleccionades de forma manual, escollint únicament aquells raïms que presenten un estat de maduresa i sanitari adequat. Posteriorment el raïm són escuats i rebregades lleugerament i conduïdes en tot moment als diferents recipients de fermentació per gravetat (sense la utilització de bombes). Previ a la fermentació alcohòlica, portem a terme una maceració pel·licular de 6 hores a una temperatura de 8ºCcon la finalitat de potenciar al màxim totes les aromes varietals. Els mosts de cada varietat, fermenten per separat a una temperatura de 14ºC, utilitzant per a aquest procés, bótes franceses de 225 litres del tipus Nevers amb torrat mig. Posterior a la fermentació alcohòlica procedim amb el que anomenem criança sobre lies durant un període de 4 mesos.

Veure més

El Celler

Baronia del Montsant

En una comarca de terres quebrades i difícils, arropada per la temerosa bellesa i altivesa del massís del Montsant, neix a l' Agost de 1998 a la bonica població de Cornudella de Montsant (Tarragona) Cellers Baronia del Montsant.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Clos d'Englora Blanc 2016

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega