Tendències:

Montsant

El Millor Jutge Ets Tu 2017

75cl

10,60€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017
Denominació:Montsant (Catalunya, Espanya)
Celler: El Celler de l'Avi
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Cariñena, Syrah, Garnacha tinta
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell granat intens amb tints violetes. Nas: Notes aromàtiques a fruites vermelles madures; prunes, groselles, cireres, mores. Amb tocs de vainilla, cafè, cacau i fusta torrada. Boca: Sabor intens a tanins, amb una acidesa equilibrada i una textura vellutada al paladar. Presenta reminiscències fruiters i a fusta torrada. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Montsant. VINYA: El celler de l'Avi. RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Cariñena, Garnatxa Negra, Syrah. ENVELLIMENT: Aquest vi es antiga en bótes de roure francès torrades durant 3 mesos. ELABORACIÓ: El raïm es premsen amb delicadesa i es maceren a temperatures càlides, posteriorment el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable, utilitzant llevats naturals i temperatures càlides controlades. El vi s'añeja durant 3 mesos en bótes de roure francès torrades. Finalment, s'estabilitza, es filtra i s'embotella. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de El Millor Jutge Ets Tu 2017

El Millor Jutge Ets Tu 2017 (Cabernet Sauvignon, Cariñena, Syrah i Garnacha tinta)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell granat intens amb tints violetes.
  • Nas: Notes aromàtiques a fruites vermelles madures; prunes, groselles, cireres, mores. Amb tocs de vainilla, cafè, cacau i fusta torrada.
  • Boca: Sabor intens a tanins, amb una acidesa equilibrada i una textura vellutada al paladar. Presenta reminiscències fruiters i a fusta torrada.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Montsant.

VINYA: El celler de l'Avi.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Cariñena, Garnatxa Negra, Syrah.

ENVELLIMENT: Aquest vi es antiga en bótes de roure francès torrades durant 3 mesos.

ELABORACIÓ: El raïm es premsen amb delicadesa i es maceren a temperatures càlides, posteriorment el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable, utilitzant llevats naturals i temperatures càlides controlades. El vi s'añeja durant 3 mesos en bótes de roure francès torrades. Finalment, s'estabilitza, es filtra i s'embotella.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre El Millor Jutge Ets Tu 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.