Tendències:

Muscadet

Guilbaud Frères Le Soleil Nantais 2018

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Muscadet (Loire, França)
Celler: Guilbaud Freres
Volum: 75cl
Raïms: Melon de Bourgogne (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
Nota de tast: Vista: daurat, reflexos platejats, brillant. Nas: nas intens, mineral i fresc, saüc floral, carn blanca de pera-codony, pebre-canyella finament especiada, estragó. Boca: boca harmoniosa entre afruitat, mineralitat, frescor, pebre blanc i llimona fins al final força llarg, salí. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Muscadet Sèvre et Maine. VINYA: Sòl esquistós de l'era primària compost per alguns Gneiss comuns (roca geològica amb propietats riques i àcides) i per altres de Gabbros (roques riques en calci). RAÏMS: Melon 100% ELABORACIÓ: ús de premses pneumàtiques exclusivament. Màxim de dues hores entre collita i premsat. Assentament en fred a 24 hores. Fermentació alcohòlica en tancs subterranis i acer inoxidable a temperatura controlada (aproximadament 15 a 17 ° C). Sense fermentació malolàctica. MARIDATGE: amb sushi, gambetes saltats picants, vieires amb cítrics, carpaccio de besuc, filet de llenguado a la planxa amb llimona, sant marcelino, meló. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Descripció sobre Guilbaud Frères Le Soleil Nantais 2018

Guilbaud Frères Le Soleil Nantais 2018 (Melon de Bourgogne)

Nota de tast:

  • Vista: daurat, reflexos platejats, brillant.
  • Nas: nas intens, mineral i fresc, saüc floral, carn blanca de pera-codony, pebre-canyella finament especiada, estragó.
  • Boca: boca harmoniosa entre afruitat, mineralitat, frescor, pebre blanc i llimona fins al final força llarg, salí.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Muscadet Sèvre et Maine.

VINYA: Sòl esquistós de l'era primària compost per alguns Gneiss comuns (roca geològica amb propietats riques i àcides) i per altres de Gabbros (roques riques en calci).

RAÏMS: Melon 100%

ELABORACIÓ: ús de premses pneumàtiques exclusivament. Màxim de dues hores entre collita i premsat. Assentament en fred a 24 hores. Fermentació alcohòlica en tancs subterranis i acer inoxidable a temperatura controlada (aproximadament 15 a 17 ° C). Sense fermentació malolàctica.

MARIDATGE: amb sushi, gambetes saltats picants, vieires amb cítrics, carpaccio de besuc, filet de llenguado a la planxa amb llimona, sant marcelino, meló.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més

Opinions sobre Guilbaud Frères Le Soleil Nantais 2018

3

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Guilbaud Frères Le Soleil Nantais 2018:Puntua Guilbaud Frères Le Soleil Nantais 2018:

3 /5

Veure més
,

És impactant

Opinions sobre altres anyades de Guilbaud Frères Le Soleil Nantais 20182017

4/5

El seu color intens em va atreure. Notes de fruites blanques com la poma.Sabors molt forts a fruits vermells.
Els vins de Guilbaud Freres podrien acompanyar fins a un formatge Roquefort.
El Guilbaud Frères Le Soleil Nantais és un vi per compartir en família.
Veure més
Lluís Ramells