Tendències:

Vi Navarra

Veure tots els productes a Vi Navarra

La denominació d'origen Navarra està situada a la mateixa província dividida en 5 subzones d'elaboració de vins: Baixa Muntanya, Terra Estella, Valdizarbe, Ribera Alta i Ribera Baixa. A Navarra es produeixen vins negres, blancs, rosats i moscatells. La DO es beneficia de la diversitat de climes i paisatges a Navarra que fa combinar els climes continentals, atlàntics i mediterranis. El sòl marcat també per la diversitat, ofereix a la baixa muntanya sòls vermellosos i cascajo en baixa Muntanya, calcaris en Terra Estella i Valdizarbe, i sòls bruns i de luvió a la Ribera Baixa.

La DO Navarra té una extensió de vinya de 18.400 hectàrees. Produeix anualment 60 milions de litres de vins repartits entre 127 cellers i més de 5.260 viticultors. Fins als anys 80, es feia sobretot rosats, però a partir d'aquesta data van treballar en la producció de vins negres i blancs que en general són aromàtics i afruitats i molt equilibrats. Navarra s'ha convertit en una referència en la producció de la varietat Chardonnay.

A més del cep chardonnay, els vins blancs s'elaboren amb garnatxa blanca, malvasia, macabeu i moscatell de gra menut.Per als vins negres, la denominació d'origen fa servir les següents varietats: garnatxa negra, graciano, cabernet sauignon, samsó, merlot i ull de llebre.

Comprar Vins de Navarra online.

Veure més

Vi Navarra: Top Vendes

veure tots

Vi Navarra: negre

veure tots

Vi Navarra: escumós

veure tots

Vi Navarra: Puntuació de Robert Parker