Tendències:

Navarra

Viña Zorzal Malayeto 2017

75cl

GP90Peñín

15,25€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017
Denominació:Navarra (Navarra, Espanya)
Celler: Viña Zorzal
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color robí brillant, amb reflexos violeta. Nas: Aromes intens de fruits vermells, espècies, vainilla, cafè, xocolata fosc i tons torrats de fusta. Boca: Cos elegant, mitjà, complex, balancejat, sec, amb tanins sedosos i sabors de fruits vermells. Final llarg i elegant. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Navarra. VINYA: Vinya Tord. RAÏMS: Garnatxa. ENVELLIMENT: 11 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual. Es realitza un premsat suau del raïm, seguit per una maceració del most a temperatures controlades en contacte amb les seves pells. La fermentació es va realitzar en bótes de roure francès a temperatures controlades de 25ºC, durant un període de 15 dies. Es realitza una fermentació malolàctica en bótes de roure francès, seguit per un període de envelliment durant un període de 11 mesos. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14-16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Viña Zorzal Malayeto 2017

Viña Zorzal Malayeto 2017 (Garnacha)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color robí brillant, amb reflexos violeta.
  • Nas: Aromes intens de fruits vermells, espècies, vainilla, cafè, xocolata fosc i tons torrats de fusta.
  • Boca: Cos elegant, mitjà, complex, balancejat, sec, amb tanins sedosos i sabors de fruits vermells. Final llarg i elegant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Navarra.

VINYA: Vinya Tord.

RAÏMS: Garnatxa.

ENVELLIMENT: 11 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual. Es realitza un premsat suau del raïm, seguit per una maceració del most a temperatures controlades en contacte amb les seves pells. La fermentació es va realitzar en bótes de roure francès a temperatures controlades de 25ºC, durant un període de 15 dies. Es realitza una fermentació malolàctica en bótes de roure francès, seguit per un període de envelliment durant un període de 11 mesos.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14-16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Puntuació

GP90Peñín

Opinions sobre Viña Zorzal Malayeto 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega