Tendències:

Nebbiolo d'Alba

Enrico Serafino Nebbiolo d'Alba Tovasacco 2015

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015
Denominació:Nebbiolo d'Alba (Piemont, Itàlia)
Celler: Enrico Serafino
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí, matisos granat. Nas: elegant, encantador, amb petits fruits vermells i aromes florals, tocs d'espècies i cafè. Boca: fi, elegant, de cos mitjà a complet i molt ben equilibrat amb tanins agradables i un final deliciós. Interessant gust de raïms madurs Nebbiolo. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Nebbiolo d'Alba. VINYA: exposició: sud, sud-oest i sud-est. Els sòls sorrencs barrejats de Roero, més argilosos a Langa. RAÏMS: Nebbiolo 100% ENVELLIMENT: envellit en bótes de roure de mida mitjana i en bótes. ELABORACIÓ: el raïm es seleccionen a la taula de classificació i després es despalillan i premsen. En l'etapa inicial, una part del raïm es vinifica amb la tècnica de maceració en fred. Maceració de mitjà termini, utilitzant reensamblaje i delestage. MARIDATGE EL VI: formatges i carn de res. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció sobre Enrico Serafino Nebbiolo d'Alba Tovasacco 2015

Enrico Serafino Nebbiolo d'Alba Tovasacco 2015 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí, matisos granat.
  • Nas: elegant, encantador, amb petits fruits vermells i aromes florals, tocs d'espècies i cafè.
  • Boca: fi, elegant, de cos mitjà a complet i molt ben equilibrat amb tanins agradables i un final deliciós. Interessant gust de raïms madurs Nebbiolo.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Nebbiolo d'Alba.

VINYA: exposició: sud, sud-oest i sud-est. Els sòls sorrencs barrejats de Roero, més argilosos a Langa.

RAÏMS: Nebbiolo 100%

ENVELLIMENT: envellit en bótes de roure de mida mitjana i en bótes.

ELABORACIÓ: el raïm es seleccionen a la taula de classificació i després es despalillan i premsen. En l'etapa inicial, una part del raïm es vinifica amb la tècnica de maceració en fred. Maceració de mitjà termini, utilitzant reensamblaje i delestage.

MARIDATGE EL VI: formatges i carn de res.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Enrico Serafino Nebbiolo d'Alba Tovasacco 2015

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega