Tendències:

Nebbiolo d'Alba

Nebbiolo D'Alba Poderi Colla

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Altres Anyades: Altres anyades
Denominació:Nebbiolo d'Alba (Piemont, Itàlia)
Celler: Poderi Colla
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST DE Nebbiolo D'Alba Poderi Colla : Vista: vermell granat. Nas: nas complexa, aromes de pruna, espècies, fruits vermells, rosa seca i violeta. Boca: gust franc, saborós, importants tanins ben integrats en l'estructura del vi. Bona durada i persistència, final de fruites i espècies. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Nebbiolo d'Alba. RAÏMS: Nebbiolo. ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure de Eslavònia. ELABORACIÓ: collita manual, desrapat immediat, trituració, maceració amb les pells durant 10/12 dies a una temperatura màxima de 28 ° / 30 °, fermentació malolática completada abans de l'hivern. MARIDATGE: pastes amb salsa de carn, plats de carn.

Descripció sobre Nebbiolo D'Alba Poderi Colla

Nebbiolo D'Alba Poderi Colla (Nebbiolo)

NOTA DE TAST DE Nebbiolo D'Alba Poderi Colla:

  • Vista: vermell granat.
  • Nas: nas complexa, aromes de pruna, espècies, fruits vermells, rosa seca i violeta.
  • Boca: gust franc, saborós, importants tanins ben integrats en l'estructura del vi. Bona durada i persistència, final de fruites i espècies.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Nebbiolo d'Alba.

RAÏMS: Nebbiolo.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure de Eslavònia.

ELABORACIÓ: collita manual, desrapat immediat, trituració, maceració amb les pells durant 10/12 dies a una temperatura màxima de 28 ° / 30 °, fermentació malolática completada abans de l'hivern.

MARIDATGE: pastes amb salsa de carn, plats de carn.

Veure més

Opinions sobre Nebbiolo D'Alba Poderi Colla

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Nebbiolo D'Alba Poderi Colla:Puntua Nebbiolo D'Alba Poderi Colla:

4 /5

Raïms: 100% Dolcetto
Nom: Nebbiolo d'Alba d. o. c.
Contingut: 0, 75 l
Vi produït a la Cascine Drago a la zona de producció de Nebbiolo d'Alba, a la frontera de la zona de Langhe. Totes les característiques de finor, l'elegància, l'estructura i la potabilitat d'un gran Nebbiolo. Envellit un any en barriques grans, és un vi més fàcil en els primers anys que els seus "germans" Barolo i Barbaresco. La collita manual, immediata desrapat, la trituració, maceració de les pells durant 10-12 dies a una temperatura màxima de 28 ° / 30 °, completa la fermentació malolàctica abans de l'hivern. L'envelliment en bótes de roure de Eslavònia durant uns 12 mesos. vermell granat. Complex en nas amb aromes de pruna, espècies, fruits vermells, assecat pujar i violeta. El sabor és de gust francès, saborós, amb tanins ben integrats importants en l'estructura del vi. Bona longitud i persistència amb fruites i espècies final. Es necessita uns quants anys a l'ampolla durant una complexitat poc comú.
Important vi durant tot el menjar, troba el seu millor col·locació amb pasta amb salsa de carn i els segons plats de carn sempre.
Veure més
,

4 /5

Origen: Piamonte. Raïm: Nebbiolo. Color: vermell robí profund. Nas: aroma significatiu que coincideix amb la dels dos germans grans "Barbaresco" i "Barolo". Sabor: De gran cos amb bona estructura i tanins clares i còmodes que s'adapten bé amb qualsevol plat. Recomanació: Vi important acompanyar tot el menjar. Excel·lent amb plats de pasta i carn.
Veure més
,