Vi Bisi Barbera Roncolongo
Bisi (Oltrepo Pavese)
Fitxa tècnica · Bisi Barbera Roncolongo
Tipus De Vi: | Vi negre |
---|---|
Denominació: | Oltrepo Pavese (Lombardia,Itàlia) |
Celler: | Bisi |
Raïms: | Barbera |
---|---|
Al·Lergogens: | Conté sulfits |
Bisi (Oltrepo Pavese)
Tipus De Vi: | Vi negre |
---|---|
Denominació: | Oltrepo Pavese (Lombardia,Itàlia) |
Celler: | Bisi |
Raïms: | Barbera |
---|---|
Al·Lergogens: | Conté sulfits |
- Oltrepo Pavese
4 /5
“Raïms: 100% Barbera Àrea: A més Pò Pavese Denominació: Barberà i. g. t. Contingut: 0, 75 l Elaboració: Es va dur a terme una maceració llarga (uns 25 dies) Envelliment: un cop drenat es va posar en bótes franceses (Allier) que van tenir lloc Fermentació malolàctica i on va romandre durant 15 mesos. L'avaluació sensorial: Color vermell robí, el nas rica i complexa, amb notes guinda, mora, violeta, regalèssia, tabac. Gràcies a la llarga estada a l'ampolla són terciària evident amb notes minerals. Com una estructura de gran abast. Envelliment: vuit / de deu anys. Emmagatzemar en la foscor, ficat al llit, a una temperatura constant de 18 / 20ºC.”
- Oltrepo Pavese
4 /5
“Raïms: 100% Barbera Àrea: A més Pò Pavese Denominació: Barberà i. G. T. Contingut: 0, 75 l Elaboració: Es va dur a terme una maceració llarga (uns 25 dies) Envelliment: un cop drenat es va posar en bótes franceses (Allier) que van tenir lloc Fermentació malolàctica i on va romandre durant 15 mesos. L'avaluació sensorial: Color vermell robí, el nas rica i complexa, amb notes guinda, mora, violeta, regalèssia, tabac. Gràcies a la llarga estada a l'ampolla són terciària evident amb notes minerals. Com una estructura de gran abast. Envelliment: vuit / de deu anys. Botiga en la foscor, ficat al llit, a una temperatura constant 18/20 ° C.”
- Oltrepo Pavese
- Oltrepo Pavese
Uvinum en les xarxes socials
Uvinum Internacional
Regions i cellers populars
Informació
Uvinum © 2019 - Termes i condicions - Privadesa & Cookies Calle Pau Claris 194, 7º 1ª 08037 Barcelona, España