Cedro Branco

Caves Vale do Rodo (Oporto)

Producte no disponible a Espanya

7,15€ 5,75€ + 4,00€ Enviament (6 - 11 díes)

7,15€ 5,75/unitat

Estalvia 1,40€! (-20%)

Enviament: Portugal Vineyards (Portugal) Enviament gratuït a partir de 115,00€

Rebràs 0.08 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Vista: Color daurat clar. Nas: Aroma suau, amb lleugers minerals i subtils notes a flors silvestres, cítrics, pela de llimona, albercoc, pera, poma, fruits secs, mel, vainilla, romaní i farigola. Boca: Sabor suau, fresc, complex i ben equilibrat, amb una textura cremosa i una lleugera profunditat al paladar. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Porto (Porto i Douro, Portugal). VINYA: Caves Vale do Rodo. RAÏM: Bobal, Malvasia Fina, Rabigato, Vital i Gouveio .. ENVELLIMENT: sobre les mares durant 12 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, per després ser escuats, seguit d'una maceració en fred sobre les pells durant 12 hores, per després realitzar un premsat suau. Passa per una doble fermentació alcohòlica en tancs d'acer inoxidable a una temperatura controlada d'entre 13-14 ° C. MARIDATGE: Aperitius, peixos, mariscs, risottos, estofats, formatges curats, platerets vegetarians i picants. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 19%

Fitxa tècnica · Cedro Branco

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Oporto (Porto y Douro,Portugal)
Celler: Caves Vale do Rodo
Volum: 75cl
Raïms: Bobal, Malvasia Fina, Rabigato, Vital, Gouveio
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 19%

Descripció · Caves Vale do Rodo

Cedro Branco (Bobal, Malvasia Fina, Rabigato, Vital i Gouveio)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color daurat clar.
  • Nas: Aroma suau, amb lleugers minerals i subtils notes a flors silvestres, cítrics, pela de llimona, albercoc, pera, poma, fruits secs, mel, vainilla, romaní i farigola.
  • Boca: Sabor suau, fresc, complex i ben equilibrat, amb una textura cremosa i una lleugera profunditat al paladar.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Porto (Porto i Douro, Portugal).

VINYA: Caves Vale do Rodo.

RAÏM: Bobal, Malvasia Fina, Rabigato, Vital i Gouveio ..

ENVELLIMENT: sobre les mares durant 12 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, per després ser escuats, seguit d'una maceració en fred sobre les pells durant 12 hores, per després realitzar un premsat suau. Passa per una doble fermentació alcohòlica en tancs d'acer inoxidable a una temperatura controlada d'entre 13-14 ° C.

MARIDATGE: Aperitius, peixos, mariscs, risottos, estofats, formatges curats, platerets vegetarians i picants.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 19%

Caves Vale do Rodo

Comprar Vi Caves Vale do Rodo:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Oporto