Fitxa tècnica · Duorum LBV
Tipus De Vi: | Vi generós |
---|---|
Anyada: | 2014 Altres anyades |
Denominació: | Oporto (Porto y Douro,Portugal) |
Celler: | J. Portugal Ramos Vinhos |
Volum: | 75cl |
Raïms: | Sousao, Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional |
---|---|
Al·Lergogens: | Conté sulfits |
Vol. D'alcohol: | 20% |
Descripció · J. Portugal Ramos Vinhos
Duorum LBV 2014 (Sousao, Tinto Cão, Touriga Franca i Touriga Nacional)
Productor: J. Portugal Ramos Vinhos
DO: Oporto
Els raïms: Sousao, Tinto Cão, Touriga Franca i Touriga Nacional
Busques una altra cosa?
Veure els millors Vins de Oporto segons les opinions sobre vi a Uvinum
Veure totes les anyades del vi Duorum LBV
J. Portugal Ramos Vinhos
Des de fa més de 20 anys, el nom de João Portugal Ramos s'ha associat amb vins portuguesos, primer com a enòleg consultiu de marques de vi conegudes i des de 1992 com a productor d'embotellat. L'èxit i els premis acumulats al llarg de la seva carrera li han valgut el reconeixement nacional i...
Comprar Vi J. Portugal Ramos Vinhos:
-
Duorum 2013
Douro (Vi Negre)
-
Quinta de Foz do Arouce 1989
Beiras (Vi Negre)
36,00€
-
Pouca Roupa 2015
Alentejo (Vi Negre)
4,80€
Més comentaris sobre Duorum LBV 2014
Publicat el 20/11/19 a les 20.04
4 /
Color agradable. Astringent.
Resum de puntuacions
Opinions d'altres anyades
Opinions sobre Duorum LBV 2007

4/5
Té un bonic color. Al punt per beure.
Opinions sobre Duorum LBV 2012

4/5

4/5
L'èxit i els premis li acumulats al llarg de la seva carrera han guanyat el reconeixement nacional i internacional d'un dels principals responsables de l'evolució dels vins portuguesos en l'última dècada.
L'Alentejo és la regió escollida per produir els seus primers vins. El 1990 John Ramos Portugal va plantar les primeres cinc hectàrees de vinya a Estremoz, on ha viscut des de 1988 començant el seu projecte personal. Es va ampliar la seva activitat més enllà de la regió de l'Alentejo a partir de 1989 amb Ribatejo, Borders, Duero i Vinho Verd
Opinions sobre Duorum LBV 2011

4/5

4/5
- Aroma intens i elegant dominada per les fruites negres madures com mores, prunes i cassis, també mostren alguns aromes florals com violetes i aromes balsàmics de estepa, resina, cedre i altres fustes exòtiques.
ELABORACIÓ:
- Maceració pre-fermentativa a temperatura controlada de 10-12ºC. La fermentació es realitza en cups d'acer inoxidable (depressions) amb trepitjada robotitzat a temperatura controlada inferior o igual a 30ºC
ENVELLIMENT:
- En bótes de roure. Tràfec, anàlisi i tasts regulars tenen lloc durant aquest període per tal de seguir de prop l'evolució del vi i definir la barreja final