Duorum LBV 2014

J. Portugal Ramos Vinhos (Oporto)

19,45€ 17,35€ + 7,00€ Enviament (6 - 8 díes)

116,70€ 104,10€ + 7,95€ Enviament (6 - 8 díes)

233,40€ 208,20€ + 7,95€ Enviament (6 - 8 díes)

19,45€ 17,35/unitat

Estalvia 2,10€! (-11%)

Enviament: Portugal Vineyards INT (Portugal)

Rebràs 0.23 punts per cada unitat que compris

Fitxa tècnica · Duorum LBV

Tipus De Vi: Vi generós
Anyada: 2014 Altres anyades
Denominació:Oporto (Porto y Douro,Portugal)
Celler: J. Portugal Ramos Vinhos
Volum: 75cl
Raïms: Sousao, Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 20%

Descripció · J. Portugal Ramos Vinhos

Duorum LBV 2014 (Sousao, Tinto Cão, Touriga Franca i Touriga Nacional)

Productor: J. Portugal Ramos Vinhos

DO: Oporto

Els raïms: Sousao, Tinto Cão, Touriga Franca i Touriga Nacional

J. Portugal Ramos Vinhos

Des de fa més de 20 anys, el nom de João Portugal Ramos s'ha associat amb vins portuguesos, primer com a enòleg consultiu de marques de vi conegudes i des de 1992 com a productor d'embotellat. L'èxit i els premis acumulats al llarg de la seva carrera li han valgut el reconeixement nacional i...

Comprar Vi J. Portugal Ramos Vinhos:

Més comentaris sobre Duorum LBV 2014

Publicat el a les 20.04

4 /5

Millor el Duorum LBV que el menjar. El provaré una altra vegada quan tingui l'ocasió.
Color agradable. Astringent.

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Duorum LBV 2007

Raquel Miralpeix
Raquel Miralpeix

4/5

Vam comprar l'ampolla a la vinoteca prop de casa.
Té un bonic color. Al punt per beure.

Opinions sobre Duorum LBV 2012

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

92 pts Robert Parker - Color vermell intens amb tons violetes dens. Aroma intens i elegant dominada per les fruites negres madures com mores, prunes i cassis, també mostren alguns aromes florals com violetes i aromes balsàmics de estepa, resina, cedre i altres fustes exòtiques. Una primera percepció de les aromes terciaris de la seva evolució i l'edat. Bon volum, dels seus tanins madurs, la seva acidesa discreta, ben integrat en el seu cos. Aquestes característiques fan que per a un acabat molt persistent, harmoniós i elegant.
Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Durant més de 20 anys, el nom de João Portugal Ramos s'ha associat amb els vins portuguesos, primer com a enòleg consultor per conegudes marques de vi i des de 1992 com a productor d'embotellament.
L'èxit i els premis li acumulats al llarg de la seva carrera han guanyat el reconeixement nacional i internacional d'un dels principals responsables de l'evolució dels vins portuguesos en l'última dècada.
L'Alentejo és la regió escollida per produir els seus primers vins. El 1990 John Ramos Portugal va plantar les primeres cinc hectàrees de vinya a Estremoz, on ha viscut des de 1988 començant el seu projecte personal. Es va ampliar la seva activitat més enllà de la regió de l'Alentejo a partir de 1989 amb Ribatejo, Borders, Duero i Vinho Verd

Opinions sobre Duorum LBV 2011

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

17 pts Revista de Vinhos - Color vermell intens amb tons violetes dens. Aroma intens i elegant dominada per les fruites negres madures com mores, prunes i cassis, també mostren alguns aromes florals com violetes i aromes balsàmics de estepa, resina, cedre i altres fustes exòtiques. Una primera percepció de les aromes terciaris de la seva evolució i l'edat. Bon volum, dels seus tanins madurs, la seva acidesa discreta, ben integrat en el seu cos. Aquestes característiques fan que per a un acabat molt persistent, harmoniós i elegant.
Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Nota de tast:
- Aroma intens i elegant dominada per les fruites negres madures com mores, prunes i cassis, també mostren alguns aromes florals com violetes i aromes balsàmics de estepa, resina, cedre i altres fustes exòtiques.
ELABORACIÓ:
- Maceració pre-fermentativa a temperatura controlada de 10-12ºC. La fermentació es realitza en cups d'acer inoxidable (depressions) amb trepitjada robotitzat a temperatura controlada inferior o igual a 30ºC
ENVELLIMENT:
- En bótes de roure. Tràfec, anàlisi i tasts regulars tenen lloc durant aquest període per tal de seguir de prop l'evolució del vi i definir la barreja final

Top Vendes Oporto