Tendències:

Oporto

Quinta da Pacheca LBV 2014

75cl

13,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi generós
Anyada: 2014 Altres anyades
Denominació:Oporto (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Quinta Da Pacheca
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 19.5%

Elaboració de Quinta da Pacheca LBV 2014

Quinta da Pacheca LBV 2014

Productor: Quinta Da Pacheca

DO: Oporto

Veure més

Opinions sobre Quinta da Pacheca LBV 2014

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinta da Pacheca LBV 2014:Puntua Quinta da Pacheca LBV 2014:

4 /5

16, 5 pts Vinho Grans Escolhas - color violeta fosc. Molt complex en nas. Intenses aromes de fruita vermella madura molt ben combinats amb notes fresques de Cistus goma i consells de nou. Molt elegant al paladar. Excel·lent volum i l'estructura sòlida amb tanins ferms encara sedosos. Madurs sabors de fruites silvestres i delicades notes d'espècies. Fresc, elegant i persistent final.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Quinta da Pacheca LBV 201420132012

4/5

Cinquena Pacheca és una de les propietats més conegudes de la regió del Duero i també una de les primeres propietats a l'ampolla de vi sota el seu propi segell. S'esmenta per primera vegada en un document datat a l'abril de 1738, però no va ser fins a 1903, quan Don José Freire de Serpa Pimentel va decidir desenvolupar el seu interès en enologia, va començar a dedicar-se seriosament a si mateix a la arriscat negoci de l'elaboració del vi. Avui dia, els èxits i moltes segle més tard, la generació de nou de la família de Serpa Pimentel
Veure més
Wine House Portugal

4/5

Quinta da Pacheca, una de les finques més conegudes de la regió del Duero, també va ser una de les primeres propietats de l'ampolla de vi sota el seu propi segell. S'esmenta per primera vegada en un document datat a l'abril de 1738, en la qual es feia referència com "Pacheca de", perquè era propietat de D. Mariana Pacheco Pereira.

Els raïms de vinyes velles van ser portats al celler en caixes de plàstic. A la seva arribada al celler van ser inspeccionats rigorosament en una taula de selecció. Els raïms amb les seves tiges van ser després lleugerament aixafats i es va transferir a un tanc de pedra tradicional ( "cup") en el qual es trepitjaven els peus. Després d'això, es va afegir l'aiguardent de raïm per aturar la fermentació i l'elaboració del vi.
Veure més
Garrafeira Nacional

Altres productes de la mateixa bodega