Tendències:

Oporto

Reccua 10 Years

75cl

18,50€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Oporto (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Porto Réccua Vinhos
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color ambre amb reflexos vermells. Nas: Aroma intens i complex, dominat per panses, nous i canyella. Boca: De cos complet, extremadament persistent però elegant. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Portugal, Douro. VINYA: Porto Reccua. RAÏMS: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca. ENVELLIMENT: Etapa en bótes de fusta des de fa alguns anys, donant-li les característiques exquisides del vi. ELABORACIÓ: 100% de collita manual, amb una selecció acurada de raïm, passant per trituració amb desrapat total, fermentació amb maceració forta, interrompuda per l'addició de brandy (77%). Etapa en bótes de fusta des de fa alguns anys, per després ser embotellat el seu producte final. MARIDATGE: Servir fred com a aperitiu amb fruites seques. També és molt adequat per a postres fets de xocolata, fruita fresca, fruites vermelles i silvestres, així com formatges forts i foie gras. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 19%

Elaboració de Reccua 10 Years

Reccua 10 Years

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color ambre amb reflexos vermells.
  • Nas: Aroma intens i complex, dominat per panses, nous i canyella.
  • Boca: De cos complet, extremadament persistent però elegant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Portugal, Douro.

VINYA: Porto Reccua.

RAÏMS: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca.

ENVELLIMENT: Etapa en bótes de fusta des de fa alguns anys, donant-li les característiques exquisides del vi.

ELABORACIÓ: 100% de collita manual, amb una selecció acurada de raïm, passant per trituració amb desrapat total, fermentació amb maceració forta, interrompuda per l'addició de brandy (77%). Etapa en bótes de fusta des de fa alguns anys, per després ser embotellat el seu producte final.

MARIDATGE: Servir fred com a aperitiu amb fruites seques. També és molt adequat per a postres fets de xocolata, fruita fresca, fruites vermelles i silvestres, així com formatges forts i foie gras.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 19%

Veure més

Opinions sobre Reccua 10 Years

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Reccua 10 Years:Puntua Reccua 10 Years:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Color ambre amb reflexos vermells.Nas: Aroma intens i complex, dominat per panses, nous i canyella.Boca: De cos complet, extremadament persistent però elegant.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Portugal, Douro.VINYA: Porto Reccua.RAÏMS: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca.ENVELLIMENT: Etapa en bótes de fusta des de fa alguns anys, donant-li les característiques exquisides del vi.ELABORACIÓ: 100% de collita manual, amb una selecció acurada de raïm, passant per trituració amb desrapat total, fermentació amb maceració forta, interrompuda per l'addició de brandy (77%). Etapa en bótes de fusta des de fa alguns anys, per després ser embotellat el seu producte final.MARIDATGE: Servir fred com a aperitiu amb fruites seques. També és molt adequat per a postres fets de xocolata, fruita fresca, fruites vermelles i silvestres, així com formatges forts i foie gras.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 19%
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega