Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 5,95€ Enviament (48 hores)

6,50/unitat

Enviament: Grand Cru Wijnen (Netherlands)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color granat profund, amb reflexos porpra. Nas: Aromes intensos de fruits negres i vermells, amb tons especiats, de xocolata i picants. Boca: Cos sucós, complet, estructurat, elegant, fresc, amb tanins elegants. Sabors de fruits vermells i xocolata. Final llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Wellington. VINYA: Generation 0. RAÏM: Syrah, Cabernet Sauvignon. ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un procés de desrapat complet i un premsat suau. El most obtingut és macerat a temperatures fredes, durant un període de 6 dies. Es realitza una fermentació en bótes d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 20 a 24ºC. El vi és envellit en bótes de roure francès, amb un remogut regular. Finalment, el vi és embotellat. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, carns de caça, aus de corral, embotits, pastes amb salsa a base de tomàquet, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Génération Cabernet Sauvignon & Shiraz

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018
Denominació:Paarl (Coastal Region,Sud-àfrica)
Celler: Imbuko Wines
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Syrah
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Imbuko Wines

Génération Cabernet Sauvignon & Shiraz 2018 (Cabernet Sauvignon i Syrah)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color granat profund, amb reflexos porpra.
  • Nas: Aromes intensos de fruits negres i vermells, amb tons especiats, de xocolata i picants.
  • Boca: Cos sucós, complet, estructurat, elegant, fresc, amb tanins elegants. Sabors de fruits vermells i xocolata. Final llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Wellington.

VINYA: Generation 0.

RAÏM: Syrah, Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un procés de desrapat complet i un premsat suau. El most obtingut és macerat a temperatures fredes, durant un període de 6 dies. Es realitza una fermentació en bótes d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 20 a 24ºC. El vi és envellit en bótes de roure francès, amb un remogut regular. Finalment, el vi és embotellat.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, carns de caça, aus de corral, embotits, pastes amb salsa a base de tomàquet, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Imbuko Wines

Comprar Vi Imbuko Wines:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0