Tendències:

Vi Pays d'Oc

Veure tots els productes a Vi Pays d'Oc

La història de Vin de Pays d'Oc vins es remunta al segle cinquè, quan els grecs van plantar les primeres vinyes prop de Narbona. Juntament amb les peces de la Provença, aquests són considerats com les vinyes més antics de França.

Tot i ser un centre important per a l'elaboració de vins segles, la regió és sovint considerat el "nou món" regió de França. La regió ha experimentat una revolució de la qualitat en els últims 20 anys, sobretot perquè gran part dels seus vins es va convertir en part del sistema de AOC.

Amb 740.300 hectàrees de vinyes - aproximadament un terç de les vinyes del país i la producció de vi - la regió és tres vegades la grandària de Bordeus i la més gran del món vinya.

La regió és la llar de nombroses varietats de raïm, incloent moltes varietats internacionals com Merlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc i Chardonnay. Les tradicional raïm de Roine Mourvedre, Grenache, Syrah i Viognier són també prominents.

Renaixentista i gòtic arquitectura pobles esquitxen el litoral tranquil, ideal per relaxar-se, que és una gran diferència al Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc, considerada com a territori senderisme privilegiada a l'extrem més meridional del Massís Central.L'àrea cobreix més de 1000 quilòmetres quadrats de muntanyes, rius, llacs i boscos.

Comprar Vins de Pays d'Oc online.

Veure més

Uvinum et recomana