Tendències:

Pays d'Oc

Génération Cabernet Sauvignon 2016

75cl

6,50€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016
Denominació:Pays d'Oc (Languedoc Roussillon, França)
Celler: Les Celliers Jean d'Alibert
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell profund, amb reflexos violeta. Nas: Aromes elegants de fruits vermells i negres, amb tons de xocolata, picant, espècies i torrats de fusta. Boca: Cos rodó, intens, elegant, complet, estructurat, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final persistent i elegant. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Llenguadoc-Rosselló. VINYA: Generation 0. RAÏMS: Cabernet Sauvignon. ENVELLIMENT: 10 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un procés de desrapat complet. Es realitza una maceració en fred del raïm en contacte amb les seves pells, seguit per un premsat suau per poder obtenir el most. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 22 a 28ºC, durant un període de 20 a 25 dies. El vi és envellit en bótes de roure francès, per finalment ser embotellades. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, carns de caça, aus de corral, embotits, pastes amb salsa a base de tomàquet, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Elaboració de Génération Cabernet Sauvignon 2016

Génération Cabernet Sauvignon 2016 (Cabernet Sauvignon)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell profund, amb reflexos violeta.
  • Nas: Aromes elegants de fruits vermells i negres, amb tons de xocolata, picant, espècies i torrats de fusta.
  • Boca: Cos rodó, intens, elegant, complet, estructurat, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final persistent i elegant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Llenguadoc-Rosselló.

VINYA: Generation 0.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: 10 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un procés de desrapat complet. Es realitza una maceració en fred del raïm en contacte amb les seves pells, seguit per un premsat suau per poder obtenir el most. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 22 a 28ºC, durant un període de 20 a 25 dies. El vi és envellit en bótes de roure francès, per finalment ser embotellades.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, carns de caça, aus de corral, embotits, pastes amb salsa a base de tomàquet, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Génération Cabernet Sauvignon 2016

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega