Tendències:

Penedès

Can Sumoi la Rosa 2019

75cl

Can Sumoi la Rosa 2019

10,90€
10,90€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 150,00€

T'agradarà saber que…

Can Sumoi la Rosa 2019 és un vi rosat elaborat amb varietats autòctones de Xarel·lo, Parellada, Sumoll de DO Penedès. Can Sumoi és el projecte de vins naturals de Raventós i Blanc. Aquesta finda agrícola es troba al massís de Montmell té origen en 1645 i compta amb 400 hectàrees de terreny i 60 de vinya.

El treball en natural comença a partir de les experiències dutes a terme per la 21a generació del celler, al garatge de la casa de Pepe Raventós, qui va començar a provar diferents elaboracions de xarel.lo en àmfora, foudre, amb pells i en versió ancestral. Ara la major part d'aquest treball s'ha traslladat a Can Sumoi.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2019 Altres anyades
Denominació:Penedès (Catalunya, Espanya)
Celler: Can Sumoi
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Merlot, Pinot Noir
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció sobre Can Sumoi la Rosa 2019

Can Sumoi la Rosa 2019 (Merlot i Pinot Noir)

NOTA DE TAST:

  • Vista: pell de ceba, molt brillant i net, vores salmonats.
  • Nas: molta fruita vermella i notes de fruita blanca, sobretot pera. De fons, un ampli buquet de flors blanques i de color, records a roses.
  • Boca: pas fresc i molt agradable, suggerent, lleuger, sec i amb amables tocs llaminers, fruita vermella, molta cirera i gerds, bona acidesa, un agradable final fruiter.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.

VINYA: vinyes situades a 550 metres d'altitud sobre sòls argilo-calcaris, plantats en vas. Sòl calcari i clima mediterrani.

RAÏMS: Sumoll negre, Parellada i Xarel·lo.

ELABORACIÓ: després d'una verema manual, el raïm és derrapat i trepitjada suaument en atmosfera inert. Macera 4 hores amb les pells i arrenca la fermentació és en dipòsits d'acer inoxidable, a temperatura controlada, 16 ° C, amb llevats indígenes de la vinya. Un cop acaba la fermentació alcohòlica realitza la fermentació malolàctica de manera espontània. S'embotella sense estabilitzar, sense filtrar i sense cap producte enològic afegit.

MARIDATGE: pasta amb salsa de peix, formatges de pasta suaus, verdures, amanides complexes, risottos, carns blanques, rostits, pasta amb salsa de carn, arrossos de peix i entrants suaus.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

Veure més

Opinions sobre Can Sumoi la Rosa 2019

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Can Sumoi la Rosa 201920182017

5/5

vi excel·lent
Veure més

4/5

Em vaig acostar fins Penedès a comprar-lo.
Intens a la vista. Olor molt fresc. Sabors molt forts a fruits vermells.
Veure més
La Rosa 2017

Altres productes de la mateixa bodega