Tendències:

Penedès

El Xitxarel·lo 2018

75cl

El Xitxarel·lo 2018

9,90€
9,90€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 80,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Penedès (Catalunya, Espanya)
Celler: Martí Serdà
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Xarel·lo
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos, net i brillant. Nas: Aromes on la fruita blanca es presenta madura, dominada per un fons cítric i floral amb tocs subtils de fonoll i gessamí. Boca: En boca té un bon atac, fresc i mineral amb un pas sedós. Postgust amb una acidesa acompanyada de tocs afruitats i cremosos que li donen un bon volum i densitat amb un final llarg i agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès. VINYA: Martí Serda. RAÏMS: 100% Xarel·lo. ENVELLIMENT: El vi descansa un temps en dipòsits d'acer inoxidable fins a l'embotellat. ELABORACIÓ: Verema manual. Posteriorment, es fa la maceració en fred, es realitza un premsat suau amb la premsa pneumàtica i posterior el desfangat. A partir d'aquí, 20 dies de fermentació en dipòsits d'acer inoxidable, fermenta el vi a una temperatura de 16ºC; i 5 setmanes de batonnage. Per extreure les restes del tret del vi es clarifica i es filtra. MARIDATGE: Es recomana maridar amb plats de marisc i peix, amanides de pasta, sushi, arrossos, risottos i també carns blanques. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 5 - 8 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Descripció sobre El Xitxarel·lo 2018

El Xitxarel·lo 2018 (Xarel·lo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos, net i brillant.
  • Nas: Aromes on la fruita blanca es presenta madura, dominada per un fons cítric i floral amb tocs subtils de fonoll i gessamí.
  • Boca: En boca té un bon atac, fresc i mineral amb un pas sedós. Postgust amb una acidesa acompanyada de tocs afruitats i cremosos que li donen un bon volum i densitat amb un final llarg i agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.

VINYA: Martí Serda.

RAÏMS: 100% Xarel·lo.

ENVELLIMENT: El vi descansa un temps en dipòsits d'acer inoxidable fins a l'embotellat.

ELABORACIÓ: Verema manual. Posteriorment, es fa la maceració en fred, es realitza un premsat suau amb la premsa pneumàtica i posterior el desfangat. A partir d'aquí, 20 dies de fermentació en dipòsits d'acer inoxidable, fermenta el vi a una temperatura de 16ºC; i 5 setmanes de batonnage. Per extreure les restes del tret del vi es clarifica i es filtra.

MARIDATGE: Es recomana maridar amb plats de marisc i peix, amanides de pasta, sushi, arrossos, risottos i també carns blanques.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 5 - 8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més

El Celler

Martí Serdà

Martí Serdà

La fundació de les Caves Martí Serdà va ser fruit d'una estreta vinculació dels nostres avantpassats amb el cultiu de la vinya. Generació rere generació, hem dedicat tota la vida a l'elaboració de vins i caves selectes. Traducció i modernitat, vocació i experiència, mètode i coneixement conflueixen en cada ampolla.

Més sobre el Celler

Opinions sobre El Xitxarel·lo 2018

3

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de El Xitxarel·lo 2018:Puntua El Xitxarel·lo 2018:
Opinions sobre altres anyades de El Xitxarel·lo 2018201720152014

3.5/5

Meló, floral, anís, intens, lleuger, amable. 88 punts
Veure més

4/5

NOTA DE TAST DE Txitxarelo 2015:
- Vista: groc pàl·lid, reflexos verdosos.
- Nas: aromes fruiters així com notes cítriques, aromes florals i gessamí i fonoll.
- Boca: un vi fresc i afruitat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.
VINYA: Martí Serdà
RAÏMS: Xarel·lo.

MARIDATGE: marisc, pasta, amanides, sushi i arrossos.
 
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%
Veure més

4/5

NOTA DE TAST DE El Xitxarel·lo 2014:
- Vista: groc pàl·lid, reflexos verdosos, net, brillant.
- Nas: aromes de fruita, fruita blanca madura, notes cítriques, aromes florals, notes balsàmiques, fonoll i gessamí.
- Boca: bona entrada, fresc, notes minerals, sedós, bona acidesa, afruitat, cremós, voluminós, dens, final agradable i final llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.
VINYA: Martí Serdà
RAÏM: Xarel·lo.

MARIDATGE: marisc, peix, plats de pasta, amanides estiuenques, sushi, arrossos, risotto, carns blanques.
TEMPERATURA DE CONSUM: 6-8 ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega