Tendències:

Penedès

Espenyalluchs 2017

75cl

Espenyalluchs 2018

42,00€
42,00€

Aquest producte no està disponible.
Pots comprar Espenyalluchs 2018

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Penedès (Catalunya, Espanya)
Celler: Enric Soler
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Colo groc pàl·lid. Nas: Aroma varietal d'intensitat mitjana, barreja de notes fresques (fonoll, llimona) sobre un fons de torrats i llevat de pa. Boca: Pas de boca ampul·lós però fresc i amb nervi. A ressaltar les seves notes de fruits secs i el seu post-gust molt llarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO Penedès, Catalunya. VINYA: Enric Soler - Cal Raspallet Viticultors. RAÏMS: Xarel·lo. ENVELLIMENT: Envelleix en bótes de roure francès de 300 litres de quart any durant 8 mesos en contacte amb les seves mares fines. ELABORACIÓ: Després de la verema, el raïm es transporta ràpidament fins al celler. El raïm es desrapa totalment i es vinifica amb els llevats del camp i del celler. Espenyalluchs passa per un procés de fermentació espontània amb controls de temperatura en fusta. MARIDATGE: Ideal per prendre com aperitiu, també per acompanyar peix, formatges suaus, mariscs, arrossos i carns blanques. Perfecte i refrescant pres només en qualsevol moment del dia. També amb la cuina asiàtica tipus vietnamita, japonesa i xinesa. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Descripció sobre Espenyalluchs 2017

Espenyalluchs 2017

NOTA DE TAST:

  • Vista: Colo groc pàl·lid.
  • Nas: Aroma varietal d'intensitat mitjana, barreja de notes fresques (fonoll, llimona) sobre un fons de torrats i llevat de pa.
  • Boca: Pas de boca ampul·lós però fresc i amb nervi. A ressaltar les seves notes de fruits secs i el seu post-gust molt llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO Penedès, Catalunya.

VINYA: Enric Soler - Cal Raspallet Viticultors.

RAÏMS: Xarel·lo.

ENVELLIMENT: Envelleix en bótes de roure francès de 300 litres de quart any durant 8 mesos en contacte amb les seves mares fines.

ELABORACIÓ: Després de la verema, el raïm es transporta ràpidament fins al celler. El raïm es desrapa totalment i es vinifica amb els llevats del camp i del celler. Espenyalluchs passa per un procés de fermentació espontània amb controls de temperatura en fusta.

MARIDATGE: Ideal per prendre com aperitiu, també per acompanyar peix, formatges suaus, mariscs, arrossos i carns blanques. Perfecte i refrescant pres només en qualsevol moment del dia. També amb la cuina asiàtica tipus vietnamita, japonesa i xinesa.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Espenyalluchs 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Espenyalluchs 20172015

4/5

Res més apropar al nas vaig notar olors de pera i plàtan. Em va agradar que fos tan dolç.
El preu pot semblar una mica alt, però està bé.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega