Espenyalluchs 2017

Enric Soler (Penedès)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 4,95€ Enviament (3 - 5 díes)

40,95/unitat

Enviament: Quierovinos (Espanya)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Colo groc pàl·lid. Nas: Aroma varietal d'intensitat mitjana, barreja de notes fresques (fonoll, llimona) sobre un fons de torrats i llevat de pa. Boca: Pas de boca ampul·lós però fresc i amb nervi. A ressaltar les seves notes de fruits secs i el seu post-gust molt llarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO Penedès, Catalunya. VINYA: Enric Soler - Cal Raspallet Viticultors. RAÏMS: Xarel·lo. ENVELLIMENT: Envelleix en bótes de roure francès de 300 litres de quart any durant 8 mesos en contacte amb les seves mares fines. ELABORACIÓ: Després de la verema, el raïm es transporta ràpidament fins al celler. El raïm es desrapa totalment i es vinifica amb els llevats del camp i del celler. Espenyalluchs passa per un procés de fermentació espontània amb controls de temperatura en fusta. MARIDATGE: Ideal per prendre com aperitiu, també per acompanyar peix, formatges suaus, mariscs, arrossos i carns blanques. Perfecte i refrescant pres només en qualsevol moment del dia. També amb la cuina asiàtica tipus vietnamita, japonesa i xinesa. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Fitxa tècnica · Espenyalluchs

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Penedès (Catalunya,Espanya)
Celler: Enric Soler
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Enric Soler

Espenyalluchs 2017

NOTA DE TAST:

  • Vista: Colo groc pàl·lid.
  • Nas: Aroma varietal d'intensitat mitjana, barreja de notes fresques (fonoll, llimona) sobre un fons de torrats i llevat de pa.
  • Boca: Pas de boca ampul·lós però fresc i amb nervi. A ressaltar les seves notes de fruits secs i el seu post-gust molt llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO Penedès, Catalunya.

VINYA: Enric Soler - Cal Raspallet Viticultors.

RAÏMS: Xarel·lo.

ENVELLIMENT: Envelleix en bótes de roure francès de 300 litres de quart any durant 8 mesos en contacte amb les seves mares fines.

ELABORACIÓ: Després de la verema, el raïm es transporta ràpidament fins al celler. El raïm es desrapa totalment i es vinifica amb els llevats del camp i del celler. Espenyalluchs passa per un procés de fermentació espontània amb controls de temperatura en fusta.

MARIDATGE: Ideal per prendre com aperitiu, també per acompanyar peix, formatges suaus, mariscs, arrossos i carns blanques. Perfecte i refrescant pres només en qualsevol moment del dia. També amb la cuina asiàtica tipus vietnamita, japonesa i xinesa.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Enric Soler

Comprar Vi Enric Soler:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Espenyalluchs 2015

Biel Gaxiola
Biel Gaxiola

4/5

Res més apropar al nas vaig notar olors de pera i plàtan. Em va agradar que fos tan dolç.
El preu pot semblar una mica alt, però està bé.
llegir complet

Top Vendes Penedès