Opinions sobre Gessamí 2016

Caves Gramona (Penedès)

« Tornar al perfil tècnic de Gessamí 2016

  • Gessamí 2016

    • |
    • 4 /5
    Varietats de raïm (%): 40% Muscat de Frontignan, 25% Muscat d'Alexandria, 30% Sauvignon Blanc, 5%. Gewurztraminer. Elaboració: Sense criança. Volum d'alcohol: 11,5%. Temperatura de servei: 7-8º C. Maridatge: Fumats, peix blau, formatges, foie. Nota de tast: Color groc pàl·lid, amb reflexos...
    llegir complet »
  • Gessamí 2016

    • |
    • 4 /5
    Veremes realitzades segons el moment de maduresa de cada varietat: primer el Muscat de Frontignan, després el Gewürztraminer, seguit del Muscat d'Alexandria i finalment el Sauvignon Blanc. Es vinifiquen les varietats per separat. Tot això és una explosió aromàtica. Com si es tractés d'un passeig...
    llegir complet »
  • Gessamí 2016

    • |
    • 4 /5
    Nota de tast i maridatge Productor: Celler Gramona Comentaris: Veremes realitzades segons el moment de maduresa de cada varietat: primer el Muscat de Fontignan, després el Gewürztraminer, seguit del Muscat de Alexandria i finalment el Sauvignon Blanc. Notes de tast: Vista: Brillant pàl·lid verdós...
    llegir complet »
  • Gessamí 2016

    • |
    • 4 /5
    - NOTA DE TAST: Brillant pàl·lid verdós amb reflexos palla. Explosió aromàtica. Com si d'un passeig de primavera es tractés, ens recorda la frescor de l'aire pur, pom de flors blanques (Roses i Gessamí), flor de Azahar, Albercoc, uns boscos ... tot recobert d'una atmosfera melosa i plena de...
    llegir complet »
  • Gessamí 2016

    • |
    • 4 /5
    - Gessamí És un vi blanc sense criança.
    - Que prové del celler Gramona amb denominació d'origen Penedès.
    - Es produeix amb raïm moscatell de gra menut.
    - SauvignonBlanc.
    - Moscatell d'Alexandria i Gewürztraminer.
    - El color d'aquest vi és groc pàl·lid amb reflexos verdosos.
    - Predominen aromes...
    llegir complet »
  • Gramona Gessamí 2016

    • |
    • 4 /5
    ORIGEN: DO Penedès
    CELLER: Gramona S.A.
    ELABORACIÓ:
    Es vinificar les varietats per separat (segons el moment de maduresa de cada varietat). Es van realitzar maceracions pel·liculars prefermentatives a 10ºC per a una màxima extracció aromàtica, seguit d'un suau premsat, obtenint només la Flor, és...
    llegir complet »