Tendències:

Penedès

Jaime Serra 2018

Volum 75cl

2,67€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018
Denominació:Penedès (Catalunya, Espanya)
Celler: Jaume Serra
Volum: 75cl
Raïms: Tempranillo
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Cridaner color granat amb reflexos vermells robí. Nas: Es perceben aromes propis del varietal barrejat amb delicades notes de cafè, vainilla, tabac i un toc de regalèssia. Boca: Mostra un gran equilibri pel que fa a cos i acidesa, al paladar es desprenen les notes percebudes en nas deixant una sensació agradable en boca i un llarg final. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedes VINYA: García Carrión. Empresa originària de Jumilla amb més de 10 cellers de diferents denominacions d'origen al llarg de tota la península ibèrica. El 1997 adquireixen el celler Jaume Serra, situada al terme municipal de la població de Vilanova i La Geltrú, a la província de Barcelona, ​​regió vinícola del Penedès, al sud de Catalunya. Les vinyes es troben distribuïts al voltant del celler, en un turó pròxima al mar mediterrani, ocupant una àrea aproximada de 125 hectàrees. RAÏMS: Ull de llebre. ENVELLIMENT: Criança de tres mesos en bótes de roure americà. ELABORACIÓ: Verema manual durant la primera quinzena de setembre. Els fruits són desrapats i rebregats suaument per sotmetre'ls inicialment a un procés de maceració per 6 dies. Un cop s'obtenen les propietats de color, aroma i tanins desitjats, el most és lleugerament premsat i dipositat en tancs d'acer inoxidable per a la seva fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 25 ° C per un període de 22 dies. MARIDATGE: Ideal per acompanyar carns vermelles, blanques o rostits, encara que es desenvolupa molt bé amb qualsevol tipus de plat. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Elaboració de Jaime Serra 2018

Jaime Serra 2018 (Tempranillo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Cridaner color granat amb reflexos vermells robí.
  • Nas: Es perceben aromes propis del varietal barrejat amb delicades notes de cafè, vainilla, tabac i un toc de regalèssia.
  • Boca: Mostra un gran equilibri pel que fa a cos i acidesa, al paladar es desprenen les notes percebudes en nas deixant una sensació agradable en boca i un llarg final.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedes

VINYA: García Carrión. Empresa originària de Jumilla amb més de 10 cellers de diferents denominacions d'origen al llarg de tota la península ibèrica. El 1997 adquireixen el celler Jaume Serra, situada al terme municipal de la població de Vilanova i La Geltrú, a la província de Barcelona, ​​regió vinícola del Penedès, al sud de Catalunya. Les vinyes es troben distribuïts al voltant del celler, en un turó pròxima al mar mediterrani, ocupant una àrea aproximada de 125 hectàrees.

RAÏMS: Ull de llebre.

ENVELLIMENT: Criança de tres mesos en bótes de roure americà.

ELABORACIÓ: Verema manual durant la primera quinzena de setembre. Els fruits són desrapats i rebregats suaument per sotmetre'ls inicialment a un procés de maceració per 6 dies. Un cop s'obtenen les propietats de color, aroma i tanins desitjats, el most és lleugerament premsat i dipositat en tancs d'acer inoxidable per a la seva fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 25 ° C per un període de 22 dies.

MARIDATGE: Ideal per acompanyar carns vermelles, blanques o rostits, encara que es desenvolupa molt bé amb qualsevol tipus de plat.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més

El Celler

Jaume Serra

Jaume Serra

Jaume Serra està situada dalt d'un turó que baixa suaument cap al Mar Mediterrani a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Els seus orígens es remunten a 1647, any en què es construeix un lloc anomenat El Padruell, una finca emmurallada que des del segle XVII vaig servir de protecció a una antiga masia-fortalesa. L'actual celler està envoltada per una finca de 125 hectàrees de vinyes amb les varietats Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo i Chardonnay. Les nostres caves subterrànies, climatitzades a 15 º C, estan preparades per a 14 milions d'ampolles, comptant amb caves de diferents anyades. Està prevista una ampliació que elevarà la capacitat de producció a 50 milions d'ampolles. Les instal · lacions de vinificació tenen una capacitat d'elaboració de 5 milions de quilos de raïm, i actualment es disposa d'una capacitat de 3.500 bótes de roure americà i francès per obtenir vins de criança, reserva i gran reserva de gran qualitat.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Jaime Serra 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Jaime Serra 2018:Puntua Jaime Serra 2018:

4 /5

Es noten les olors de baies. Un negre bastant astringent.
De vi negre és del millor que he provat.
Veure més
,