Tendències:

Penedès

Jané Ventura Vinyes Blanques 2018

Volum 75cl

Jané Ventura Vinyes Blanques 2018

7,80€
7,80€
Botiga: Vins Noe Lliurament estimat: 3 - 4 díes
Despeses d'enviament: 5,25€
Només queden 1 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Penedès (Catalunya, Espanya)
Celler: Jané Ventura
Volum: 75cl
Raïms: Malvasía, Muscat, Sauvignon Blanc, Xarel·lo
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color groc palla amb tints verds. Nas: Notes aromàtiques a fruites cítriques i tropicals, amb tocs herbals i florals. Boca: Sabor fi i fresc, amb una acidesa equilibrada i un regust aromàtic a herbes. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès. VINYA: Jané Ventura. RAÏM: Macabeu, Garnatxa Blanca, Xarel·lo, malvasia. ENVELLIMENT: Aquest vi es deixa reposar 4 mesos sobre les seves mares. ELABORACIÓ: El raïm es premsen suaument i es maceren en fred durant 24 hores, posteriorment el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable, amb l'ús de llevats naturals i temperatures controlades. El vi es deixa reposar sobre les seves mares durant 4 mesos abans d'estabilitzar-, filtrar i embotellar. MARIDATGE: Amanides fresques, aperitius, carns blanques, peixos, mariscs, llagosta, costelles de porc, xai, paelles, pastes, risottos, carpaccio, formatges frescos, embotits, postres de fruites i crema. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Descripció sobre Jané Ventura Vinyes Blanques 2018

Jané Ventura Vinyes Blanques 2018 (Malvasía, Muscat, Sauvignon Blanc i Xarel·lo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc palla amb tints verds.
  • Nas: Notes aromàtiques a fruites cítriques i tropicals, amb tocs herbals i florals.
  • Boca: Sabor fi i fresc, amb una acidesa equilibrada i un regust aromàtic a herbes.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.

VINYA: Jané Ventura.

RAÏM: Macabeu, Garnatxa Blanca, Xarel·lo, malvasia.

ENVELLIMENT: Aquest vi es deixa reposar 4 mesos sobre les seves mares.

ELABORACIÓ: El raïm es premsen suaument i es maceren en fred durant 24 hores, posteriorment el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable, amb l'ús de llevats naturals i temperatures controlades. El vi es deixa reposar sobre les seves mares durant 4 mesos abans d'estabilitzar-, filtrar i embotellar.

MARIDATGE: Amanides fresques, aperitius, carns blanques, peixos, mariscs, llagosta, costelles de porc, xai, paelles, pastes, risottos, carpaccio, formatges frescos, embotits, postres de fruites i crema.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

El Celler

Jané Ventura

Som una bodega dedicada al món del vi, des de l'any 1914, a la comarca del Baix Penedès (Tarragona), quan el nostre besavi Josep ja comercialitzava els vins dels pagesos. El nostre avi Albert va tenir la primera bodega l'any 1930. El nostre pare Benjamí l'any 1985 va donar el pas definitiu cap als vins de qualitat embotellant les primeres ampolles de blanc i rosat. L'any 1990 va ser el cava, i el 1991 el vi negre. Actualment dos dels cinc germans de la família, Albert i Gerard amb l'ajuda del nostre pare, estem encaminant la bodega cap a uns nivells de qualitat cada cop més alts.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Jané Ventura Vinyes Blanques 2018

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Jané Ventura Vinyes Blanques 2018:Puntua Jané Ventura Vinyes Blanques 2018:

4 /5

Vi Blanc jove de Penedès (Espanya) elaborat pel celler Jané Ventura amb raïm Xarel·lo. el, moscatell i malvasia. La seva combinació amb aliments més adequada seria amb formatges semicurats, marisc, arrossos i rostits. El consum òptim serà aquest any. La temperatura de servei ha de ser entre 2ºC i 5ºC en una copa de tipus Riesling per a la seva millor degustació.
Veure més
,

4 /5

La major part del raïm per fer aquests prové de vinyes velles. Verema manual i selecció del raïm a l'entrada del celler. Maceració pel·licular en fred. Desfangat estàtic dels most. Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada (17ºC). Repos amb les mares fines en tina durant 4 mesos. És un vi amb caràcter i complexitat i la frescor és un hiloconductor des del nas fins al postgust.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Jané Ventura Vinyes Blanques 20182016

4/5

Color bonic i viu. Olor de lemon grass.En boca és lleuger.
Aquests Penedès van molt bé amb amanides.
El vaig prendre només.
Veure més
Joana Badia