Opinió sobre Vi de Glass Riesling 375ml 2011 de Wineselec

Caves Gramona (Penedès)

« Tornar al perfil tècnic de Vi de Glass Riesling 375ml 2011

Gramona de Gel Riesling 375ml 2011

  • |
  • 4 /5
Nota de tast i maridatge Productor: Celler Gramona Comentaris: Pensant en els Eiswein (vins de gel), que són obtinguts per congelació del raïm a la vinya, posterior premsat en fred i fermentació a baixa temperatura, Jaume Gramona es va proposar aconseguir un vi de similars característiques sense tenir gelades a la vinya els mesos de recol·lecció. Notes de tast: Vista: groc pàl·lid amb reflexos or nou.
Nas: Notes de pell de cítrics i fruits exòtics, préssec. Fresc perfum floral, roses, flor de taronger. Puré de fruits blancs, fines notes de mel i herbes aromàtiques.
Boca: Sent un vi dolç destaca per la seva gran fluïdesa amb una acidesa sorprenentment integrada. Sedós, untuós, la seva harmonia fa que sigui fàcil seguir tastar. maridatge:
El maridatge d'aquest vi variarà segons en quin moment de la seva evolució s'estigui obrint l'ampolla.
Encara jove: Pot ser perfectament un vi de mitja tarda, sense més maridatge que una grata companyia, el sol i la brisa del jardí. Vi de postres, completa perfectament macedònies, tòfones o pralinés de xocolata.
Amb la complexitat de la Criança: vi de formatges forts, de foie natural, ostres o petxines variades
Plats cuinats, quant evolucioni, més complexos com més anys sapiguem aguantar a l'ampolla, que no és altre el propòsit del seu vidre fosc i gruixut.

Veure més opinions sobre Vi de Glass Riesling 375ml 2011 »