Tendències:

Penedès

Xarel·lo Brisat Can Rafols 2018

75cl

Xarel·lo Brisat Can Rafols 2018

13,87€
13,87€
Botiga: GrauOnline Lliurament estimat: 9 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Penedès (Catalunya, Espanya)
Celler: Can Ràfols dels Caus
Volum: 75cl
Raïms: Xarel·lo
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color groc palla, amb reflexos daurats. Nas: Aromes intensos de fruits madurs i cítrics, amb tons especiats, florals, salins i minerals. Boca: Cos ampli, complet, elegant, lleuger, mineral i amb bona acidesa. Sabors dolços de fruits madurs i final persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès. VINYA: Cellers Sicus. RAÏMS: Xarel·lo. ENVELLIMENT: 6 mesos en bótes d'acer inoxidable sobre les seves mares. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un procés d'estabilització a temperatures fredes. Després del premsat suau, es realitza una maceració del most. La fermentació es porta a terme en dipòsits d'argila, a temperatures controlades de 16 a 19 ° C. El vi s'envelleix en dipòsits d'acer inoxidable, per després ser embotellat. MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, marisc, peix, risotto, pastes blanques, amanides, postres cremosos i fruiters. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Descripció sobre Xarel·lo Brisat Can Rafols 2018

Xarel·lo Brisat Can Rafols 2018 (Xarel·lo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc palla, amb reflexos daurats.
  • Nas: Aromes intensos de fruits madurs i cítrics, amb tons especiats, florals, salins i minerals.
  • Boca: Cos ampli, complet, elegant, lleuger, mineral i amb bona acidesa. Sabors dolços de fruits madurs i final persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.

VINYA: Cellers Sicus.

RAÏMS: Xarel·lo.

ENVELLIMENT: 6 mesos en bótes d'acer inoxidable sobre les seves mares.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un procés d'estabilització a temperatures fredes. Després del premsat suau, es realitza una maceració del most. La fermentació es porta a terme en dipòsits d'argila, a temperatures controlades de 16 a 19 ° C. El vi s'envelleix en dipòsits d'acer inoxidable, per després ser embotellat.

MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, marisc, peix, risotto, pastes blanques, amanides, postres cremosos i fruiters.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més

El Celler

Can Ràfols dels Caus

Can Ràfols dels Caus

L'any 1979, Carlos Esteva decideix anar-se'n a viure a la finca del seu avi, Can Ràfols dels Caus. Havent comprat les parts que eren propietat dels seus germans, comença la lenta rehabilitació del noble edifici que estava en estat mig ruïnós.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Xarel·lo Brisat Can Rafols 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega