El Sagal Blanc de Collbaix 2018

Collbaix (Pla De Bages)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 5,25€ Enviament (48h - 3 díes)

(No disponible)

10,20/unitat

Enviament: Vins Noe (Espanya)

Només queden 5 unitats!

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Vi de color groc llimona amb reflexos verdosos. Nas: Aroma intens de fruita tropical (pinya en almívar) i de polpa blanca (poma i pera), amb tocs de flor blanca (taronger) i records de fruita d'os (préssec) i cítrics (mandarina). Boca: Vi amb bona entrada, voluminós, llarg i persistent. Fresc, amb bona acidesa. Post-gust cítric i afruitat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Pla De Bages (Catalunya, Espanya). VINYA: Collbaix RAÏMS: 80% Macabeu, 20% Picapoll. ENVELLIMENT: En ampolla durant 2 mesos abans de sortir al mercat. ELABORACIÓ: Verema manual i selecció de grans en taula de selecció. Premaceració a 4ºC durant 48 h. Maceració pel·licular en premsa durant 12h. Inici de la fermentació a 14ºC durant 22 dies. Treball sobre lies durant 3 mesos. Clarificació. Estabilitzat per fred i filtrat lleuger. MARIDATGE: Amanides fresques, cuina asiàtica, carns blanques amb salses lleugeres, formatges cruados no potents. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Fitxa tècnica · El Sagal Blanc de Collbaix

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Pla De Bages (Catalunya,Espanya)
Celler: Collbaix
Volum: 75cl
Raïms: Macabeo, Picapoll
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Collbaix

El Sagal Blanc de Collbaix 2018 (Macabeo i Picapoll)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Vi de color groc llimona amb reflexos verdosos.
  • Nas: Aroma intens de fruita tropical (pinya en almívar) i de polpa blanca (poma i pera), amb tocs de flor blanca (taronger) i records de fruita d'os (préssec) i cítrics (mandarina).
  • Boca: Vi amb bona entrada, voluminós, llarg i persistent. Fresc, amb bona acidesa. Post-gust cítric i afruitat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Pla De Bages (Catalunya, Espanya).

VINYA: Collbaix

RAÏMS: 80% Macabeu, 20% Picapoll.

ENVELLIMENT: En ampolla durant 2 mesos abans de sortir al mercat.

ELABORACIÓ: Verema manual i selecció de grans en taula de selecció. Premaceració a 4ºC durant 48 h. Maceració pel·licular en premsa durant 12h. Inici de la fermentació a 14ºC durant 22 dies. Treball sobre lies durant 3 mesos. Clarificació. Estabilitzat per fred i filtrat lleuger.

MARIDATGE: Amanides fresques, cuina asiàtica, carns blanques amb salses lleugeres, formatges cruados no potents.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Collbaix

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0