“- NOTA DE TAST: Bonic color cirera picota amb reflexos morats. De capa mitja-alta, brillant. Té una fina llàgrima, tintada i de caiguda lenta. Nas complexa, concentrada i al seu torn harmoniosa. Destaca una potent fruita vermella madura, groselles i nabius que van de la mà d'agradables torrats. A poc a poc apareixen aromes especiats, notes balsàmiques, intensos aromes minerals, records terrosos. Ple de matisos, va guanyant en expressivitat. Un nas deliciosa. Té una entrada potent, recorregut marcat per una elevada càrrega de fruita i agradables torrefactes. És saborós i carnós. Bona acidesa i sensació tànnica intensa. Estructurat, molt elegant. Final molt llarg i molt persistent. Millorarà, encara més, amb un llarg repòs en ampolla.
- GRAU ALCOHÒLIC: 14º
- TEMPERATURA DE SERVEI: 14º a 16ºC
- MARIDATGE: Excel·lent amb codidos, carns vermelles rostides com el filet, entrecot, botifarres, etc. . . , Amanides amb salses lleugeres, caça major, cérvol.”