Coma Alta 2014

Mas d'en Gil (Priorat)

RP93

28,85€ + 19,18€ Enviament (6 - 8 díes)

57,70€ + 19,18€ Enviament (6 - 8 díes)

57,70€ + 19,18€ Enviament (6 - 8 díes)

28,85/unitat

Enviament: Grand Cru Wijnen (Netherlands)

Rebràs 0.38 punts per cada unitat que compris

Només queden 2 unitats!

NOTA DE TAST DE Coma Alta 2014 : Vista: palla brillant. Nas: picant, afruitat i floral, amb un toc de roure. Boca: gran, amb cos i sucós. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat. RAÏMS: Garnatxa Blanca i Viognier. MARIDATGE: peix blanc amb salsa, amanides poc condimentades. TEMPERATURA DE CONSUM: 10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%
T'agradarà saber que...

Coma Alta 2014 és un vi blanc peculiar que procedeix d'una sola parcel·la amb un sòl d'argila calcària.

El pas per bóta durant 6 mesos dóna lloc a una vi mineral, d'alta acidesa i amb bon potencial de guarda en on la fusta està ben fusionada i integrada.

És un vi de caràcter meridional i robust que serà un perfecte acompanyant de formatges durs i carns blanques.

Fitxa tècnica · Coma Alta

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2014 Altres anyades
Denominació:Priorat (Catalunya,Espanya)
Celler: Mas d'en Gil
Volum: 75cl
Puntuació: RP93
Raïms: Grenache, Garnacha, Viognier
Maridatge: EntrantsAmanides
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Mas d'en Gil

Coma Alta 2014 (Grenache, Garnacha i Viognier)

NOTA DE TAST DE Coma Alta 2014:

  • Vista: palla brillant.
  • Nas: picant, afruitat i floral, amb un toc de roure.
  • Boca: gran, amb cos i sucós.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat.

RAÏMS: Garnatxa Blanca i Viognier.

MARIDATGE: peix blanc amb salsa, amanides poc condimentades.

TEMPERATURA DE CONSUM: 10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Mas d'en Gil

El 1998 la família Rovira Carbonell, de gran tradició i experiència vinícola al Penedès, adquireix "Masia Barril", la que va ser el primer celler embotelladora de vins sota aquesta denominació d'origen. Aquesta finca, històrica del Priorat, també havia pertangut a la família del pintor català...

Comprar Vi Mas d'en Gil:

Opinions

Opinió destacada sobre Coma Alta 2014

Publicat el a les 03.31

4/5

Coma Alta 2014

Coma Alta és el germà petit de Coma Blanca, però un pare diferent. S'utilitza Viognier que va jugar un paper dominant, però un canvi fonamental es va fer des de l'any de la collita de 2012 i hi ha un vi de 100% Garnatxa Blanca. El vi és una mica més fresc i més ràpid accés a la Coma Blanca, però l'equilibri tan meravellós. Coma és una vall i Alta forcejaments que és més alt. Els raïms es cullen dues vegades, la primera per la frescor, i la segona per a la maduresa. 30% del raïm Garnatxa és de 6 mesos en bótes de roure francès de 500 litres, "mentides sud" i l'altra en acer inoxidable. Aquesta blanc Priorat té un ram de flors i espècies, fruites d'os madures (préssec) delineat pel roure francès. Rotund, l'ompliment i l'equilibri amb la jaqueta del sud de Garnatxa blanca. Un noi robust que ho fa millor que un vi menjar. Combina bé amb formatges durs i carns blanques.
93/100 Peñín

Més comentaris sobre Coma Alta 2014

Publicat el a les 07.32

3 /5

Em va encantar

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    1
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

3.5/5

Basat en 2 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Coma Alta 2008

Guía Peñín
Guía Peñín

4.5/5

Guia Peñín 2010 Revisió
 - Color: groc palla brillant. Aroma fruita madura, herbes silvestres.
Al paladar, lleugerament dolç, afruitat, potent,
saborós, complex, balsàmic, amb gust de fruita en el
Nas Retro
 - Punts: 90

Opinions sobre Coma Alta 2015

Alfred Conesa
Alfred Conesa

4/5

Tenia un color molt pujat. Sobretot, en el Coma Alta s'aprecia el narcís al nas.Amb presència de minerals que estaven molt ben.
Maridem aquest Coma Alta amb un primer plat.
En aquesta ocasió el vaig beure junt a la meva parella.
Invinic
Invinic

4/5

Vi Blanc amb criança de Priorat (Espanya) elaborat pel celler Mas d'en Gil amb raïms Garnatxa Blanca. El seu maridatge ideal seria amb truites, pasta italiana, guisats de peix, sopes i cremes. El consum òptim serà des d'ara fins al 2023. La temperatura de servei ha de ser entre 6ºC i 12ºC en una copa de tipus Riesling per a la seva millor degustació.

Opinions sobre Coma Alta 2011

Alfred Conesa
Alfred Conesa

4/5

NOTA DE TAST:
-Vista: Coma Alta Collita 2011 presenta un elegant color cirera fosc amb reflexos granats i tons violacis, amb llàgrima molt pronunciada.
-Nas: Aromàticament, és un vi intens, equilibrat i complex. Percebem lleugeres notes florals (violetes) que apareixen amb potents aromes de fruita negra i tocs d'espècies (vainilla, cacau) típiques del pas per fusta.
-Boca: Vi de gran personalitat, sòlid, carnós i equilibrat. Es perceben intenses notes de fruita juntament amb les espècies que evolucionen cap a un final on apareixen els fruits secs i la xocolata. Postgust molt generós. Càlid i llaminer amb cos i estructura.
GRAU D'ALCOHOL: 15%
CELLER: Mas d'en Gil
RAÏMS: Viognier i Garnatxa Blanca

Opinions sobre Coma Alta 2009

Víctor Monsoriu
Víctor Monsoriu

4/5

Vi blanc de Garnatxa i Viognier, parcialment fermentat en bóta.

Top Vendes Priorat