Tendències:

Priorat

Martinet Bru 2017

75cl

Martinet Bru 2017

19,85€
19,85€
Botiga: LaVinateria Preus a altres botigues Lliurament estimat: 3 - 5 díes
Despeses d'enviament: 7,54€

T'agradarà saber que…

En parlar dels vins de la regió del Priorat no es pot deixar fora de la conversa a l'exquisit Martinet Bru 2017 dels Cellers Mas Martinet Viticultors. < / strong> És un vi intens, fresc i complex que reuneix l'essència de Montsant i del terroir en què es produeix.

És un cupatge de les varietats Garnatxa i Syrah que té una criança d'un any i mig en bótes de roure francès noves o de poc ús.

El Martinet Bru 2017 ha aconseguit posicionar-se com un dels vins més vinguts de gust de la regió i la casa Martinet, com una prestigiós celler del Priorat.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Priorat (Catalunya, Espanya)
Celler: Mas Martinet
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Cabernet Sauvignon, Cariñena, Garnacha, Monastrell, Merlot, Syrah, Garnacha tinta
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14.5%

Descripció sobre Martinet Bru 2017

Martinet Bru 2017 (Cabernet Sauvignon, Cariñena, Garnacha, Monastrell, Merlot, Syrah i Garnacha tinta)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color cirera, amb notes vermell intens brillant. Bordes violeta.
  • Nas: Ampli, aromes molt intensos a fruites madures com la fruita vermella. Notes lleus a espècies, herbaci. Mineralitat particular.
  • Boca: Ampli, intens i deliciós. Tanins dolços. Acidesa i dolç en equilibri.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.Q. Priorat.

VINYA: Mas Martinet.

RAÏM: Syrah, Garnatxa Negra.

ENVELLIMENT: 18 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: Es fermenta en tancs de fusta, rentats suaus i curts mentre es porta a terme la fermentació alcohòlica. Durant 18 mesos s'envelleix i no es clarifica.

MARIDATGE: Es pot acompanyar amb embotits, formatges curats i semi curats. Carns vermelles a la graella, carns rostides, carns de cacera. Pastes amb salses de 4 formatges, arrossos a la marinera.

TEMPERATURA DE CONSUM: 14-15 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

14-15ºC

El Celler

Mas Martinet

Mas Martinet

Realitzat el relleu i degut al caràcter comunicatiu i docent del fundador de Mas Martinet Viticultors, Josep Lluis Pérez, es va optar per utilitzar la seva experiència i començar una nova activitat dedicada en exclusiva a l'assessorament.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Martinet Bru 2017

4

4 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Martinet Bru 2017:Puntua Martinet Bru 2017:

4 /5

Encara que sense tradició vinícola familiar, Josep Lluís Pérez i la seva família (Pérez Ovejero) es van establir al Priorat el 1981 i va ser, al costat de René Barbier pare, Carles Pastrana (Clos de l'Obac), Dafne Glorian (Clos Erasmus) i Álvaro Palacios (l'Ermita), un dels grans mestres de l'Priorat, responsables d'haver revolucionat aquesta petita denominació tarragonina avui admirada arreu del món. Des de l'any 2000, les vinyes de Mas Martinet, les seves oliveres i el bosc són gestionats com un únic agrosistema, sota les directrius de l'agroecologia i en l'actualitat és la seva filla, Sara Pérez (Venus "La Universal"), qui es troba a el front del celler. Mas Martinet elabora un vi de cada vinya, recupera varietals tradicionals i treballa una agricultura biològica. Tipus: Negre amb criança
Raïm: Garnatxa peluda / Syrah
Procedeix de la finca Mas Torrent, situada a la zona de Masos de Falset i és propietat del celler
Sòl: Pissarra, pedregós i fresc
D. O. Ca: Priorat
Celler: Mas Martinet Viticultors
Municipi (Província): Falset (Tarragona) Elaboració i criança: El most de Martinet Bru fermenta a temperatura controlada, en dipòsits de fusta al costat de les seves mares i amb rentats suaus i curts
Aquests processos es duen a terme durant tota la fermentació alcohòlica
Envelliment: 18 mesos en tines de 4000 L (el 66% de l'total) i en bótes de 300 L noves o seminoves (2, 3 i 4 vins) de roure francès
És embotellat sense passar per cap tipus de clarificat.
Temperatura de servei: 14 - 16 ºCObservaciones: Es recomana decantar

Maridatge: Formatges curats, guisats de carn de porc, pasta amb carn, carns vermelles amb salsa, estofats, xai rostit oa la graella, caça major, sardines a la planxa.
Presentació: Ampolla 75 cl
Veure més
,

4 /5

ORIGEN: D. O. Priorat
CELLER: Mas Martinet Viticultors, S. L.
ELABORACIÓ:
El most es fermenta en tines de fusta separant la pell del raïm. Amb una criança de 18 mesos en bótes de roure.
DESCRIPCIÓ:
És un vi agradable, de tanins dolços i amb acidesa equilibrada.
Varietats: Garnatxa i Syrah
Graduació: 14. 5è
Temperatura de servei: entre 16 i 18ºC
Veure més
,

4 /5

- Martinez Bru és un vi negre criança amb denominació d'origen Priorat.
- S'elabora amb raïm de diferents varietats Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot del celler Mas Martinet.
- El seu color és cirera picota fosc amb ribets violetes.
- Té una aroma intens a fruita madura acompanyat de notes de regalèssia.
- A la boca domina el seu sabor afruitat.
- Es recomana decantar prèviament per calmar les seves notes de licor.
- Aquest vi ha passat per una criança de 18 mesos en tines i en bóta de roure francès.
- Podem acompanyar aquest vi amb embotits, xai rostit oa la graella, carns vermelles, estofats i formatges curats.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Martinet Bru 2017201620152012

4/5

Mores, farigola, fumat, cremós, càlid, intens. 91 punts
Veure més
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Fruita dolça, farigola, intens, fresc, llaminer. 90 punts
Veure més
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

NOTA DE TAST DE Martinet Bru 2012:
- Vista: color vermell robí
- Nas: aromes de fruits vermells i espècies
- Boca: bon cos, final llarg

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat (Espanya)
VINYA: Mas Martinet
RAÏMS: Garnatxa i Syrah

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18 ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més
Ariadna Ramells

Altres productes de la mateixa bodega