Porrera VI de Vila Vall Llach 2017

Celler Vall Llach (Priorat)

42,50€ 38,94€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

255,00€ 233,64€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

510,00€ 467,28€ + 9,95€ Enviament (3 - 4 díes)

42,50€ 38,94/unitat

Estalvia 3,56€! (-8%)

Enviament: Tu Tienda Del Vino Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 0.52 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

T'agradarà saber que...

Porrera VI de Vila Vall Llach 2017 és un gran vi, elaborat amb varietats Carinyena i Garnatxa que són seleccionades de plantacions que superen els cent anys d'edat al terme municipal de Porrera. Són vinyes d'altres temps que defineixen la personalitat de Vall Llach, constituint un homenatge al poble on s'ubical celler, a més de brindar-li a aquest negre el seu perfil únic.

Porrera VI de Vila Vall Llach 2017 és un vi que s'adapta al concepte de vi de poble, tan en voga en aquests moments. Una petita joia de Vall Llach que sense cap dubte mereix un lloc destacat en la teva col·lecció.

Fitxa tècnica · Porrera VI de Vila Vall Llach

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Priorat (Catalunya,Espanya)
Celler: Celler Vall Llach
Volum: 75cl
Raïms: Cariñena (70%), Garnacha tinta (30%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15.5%

Descripció · Celler Vall Llach

Porrera VI de Vila Vall Llach 2017 (Cariñena i Garnacha tinta)

NOTA DE TAST:

  • Vista: picota fosc. Brillant i amb bona capa.
  • Nas: elegant, intens, aromes minerals, especiats, notes de cacau i records balsàmics
  • Boca: ferma, amb nervi i fresc, un excel·lent equilibri i bona acidesa. Llarg final.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat.

RAÏMS: Garnatxa Negra 70% i Carinyena 30%.

ENVELLIMENT: envellit durant 16 mesos per barriques de fusta nova de roure francès amb torrat lleuger, mitjà i gra fi.

ELABORACIÓ: fermentació del raïm derrapat en bótes de fusta i dipòsits d'acer inoxidable. Maceració prefermentativa en fred durant 3 dies, fermentació a temperatura controlada entre 25º i 29º C durant 17-19 dies sense bazuqueo diari i remuntat suaus. Maceració postfermentativa de 12 dies seguida d'un premsat suau. La fermentació malolàctica es realitza 50% en dipòsits d'inoxidable i 50% en bóta.

MARIDATGE: formatges curats, carns vermelles rostides, carns vermelles a la graella i embotits.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 17ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Celler Vall Llach

Celler Vall Llach és creat als inicis dels anys 90 pel cantant Lluís Llach i el notari Enric Costa a Porrera, un dels nou pobles que conformen la D.O.Q. Priorat, al sud de Catalunya. Vall Llach, Idus de Vall Llach i Embruix de Vall Llach són els noms dels seus tres vins, i la primera verema del...

Comprar Vi Celler Vall Llach:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Porrera VI de Vila Vall Llach 2016

Patrícia Radillo
Patrícia Radillo

4/5

Als amics els va agradar el Porrera VI de Vila Vall Llach de Celler Vall Llach.
Vermell tenyit de marró. Bon aroma de cafè. Una acidesa més que correcta.
El vam beure abans de dinar, amb els entrants i aperitius.

Top Vendes Priorat