Scala Dei Pla dels Àngels 2017

La Conreria de Scala Dei (Priorat)

20,95€ + 7,54€ Enviament (4 - 5 díes)

125,70€ + 7,54€ Enviament (4 - 5 díes)

266,40€ + 6,67€ Enviament (48h - 3 díes)

20,95/unitat

Enviament: LaVinateria

Rebràs 0.28 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a LaVinateria

Veure més preus »

Per preservar les característiques aromàtiques de la Garnatxa, es refreda el raïm en la seva arribada celler fins als 2ºC, es desrapa, i després de 3 hores de maceració amb pells s'inicia el sagnat en dipòsit per aconseguir aquest color pàl·lid i al seu torn atractiu. Posteriorment es desfangat i es tracta la fermentació com si fos una vi blanc. Després de la fermentació estigui en dipòsit durant uns 4 mesos, fins que arriba l'hora de l'embotellat.

Fitxa tècnica · Scala Dei Pla dels Àngels

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Priorat (Catalunya,Espanya)
Celler: La Conreria de Scala Dei
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Garnacha (100%), Garnacha negra
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · La Conreria de Scala Dei

Scala Dei Pla dels Àngels 2017 (Garnacha i Garnacha negra)

Per preservar les característiques aromàtiques de la Garnatxa, es refreda el raïm en la seva arribada celler fins als 2ºC, es desrapa, i després de 3 hores de maceració amb pells s'inicia el sagnat en dipòsit per aconseguir aquest color pàl·lid i al seu torn atractiu. Posteriorment es desfangat i es tracta la fermentació com si fos una vi blanc. Després de la fermentació estigui en dipòsit durant uns 4 mesos, fins que arriba l'hora de l'embotellat.

La Conreria de Scala Dei

Comprar Vi La Conreria de Scala Dei:

Opinions

Opinió destacada sobre Scala Dei Pla dels Àngels 2017

Publicat el a les 20.31

3.5/5

Scala Dei Pla dels Àngels 2017

Perfumat, gerd, roses, llaminer, intens, fresc. 89 punts

Més comentaris sobre Scala Dei Pla dels Àngels 2017

Publicat el a les 03.39

4 /5

ORIGEN: D. O. Priorat
CELLER: Cellers de Scala Dei S. A.
ELABORACIÓ:
Per preservar les característiques aromàtiques de la Garnatxa, es refreda el raïm a la seva arribada al celler fins als 2ºC, es derrapa, i després de 3 hores de maceració amb les pells, es comença el sagnat del dipòsit,
per aconseguir aquest pàl·lid però atractiu color. posteriorment es
desburba i es tracta la fermentació com si fos un vi blanc. Després de fermentació està durant uns 4 mesos en dipòsit fins que arriba el moment de l'embotellat.
Varietats: Garnatxa
Graduació: 14. 5è

Publicat el a les 17.23

4 /5

Per preservar les característiques aromàtiques de la Garnatxa, es refreda el raïm en la seva arribada celler fins als 2 º C, es desrapa, i després de 3 hores de maceració amb pells s'inicia el sagnat en dipòsit per aconseguir aquest color pàl·lid i al seu torn atractiu. Posteriorment es desfangat i es tracta la fermentació com si fos un vi blanc. Després de la fermentació està en dipòsit durant uns 4 mesos, fins que arriba l'hora de l'embotellat.

Publicat el a les 04.24

4 /5

El Pla dels Àngels és un vi rosat fi i delicat en què la fragància, la frescor i la finor de les vinyes d'argila situades en altura al nord del Priorat es combinen especialment per oferir-nos una autèntica experiència suggerent.

Resum de puntuacions

(4 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    4
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

3.9/5

Basat en 4 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Scala Dei Pla dels Àngels 2018

Penèpole Parés
Penèpole Parés

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: Rosat pàl·lid, vores color violeta. Espurnes brillants, és un vi transparent i net.
- Nas: És fresc, d'aromes a flors fresques del camp.
- Boca: Aquest rosat es caracteritza per ser refrescant al paladar, a més, té bon equilibri entre el dolç i el àcid.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.Q. Priorat.
VINYA: Scala Dei.
RAÏMS: Garnatxa Negra.

ENVELLIMENT: 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
ELABORACIÓ: Elaborat amb Garnatxes joves i madures. El raïm un cop a la fàbrica es col·loca a refredar a una temperatura de 2 ° C per conservar les seves aromes, després d'això es deparra i es col·loca a macerar per 3 hores amb les pells. Amb això es comença el sagnat, obtenint-se un color rosa pàl·lid. La fermentació ocorre en tancs d'acer inoxidable amb temperatura i humitat controlada.

MARIDATGE: Servir amb entrades suaus, es pot servir només com a aperitiu o es pot degustar amb un deliciós plat de sushi o tempures.
TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-7 ° C
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%
Codorníu Raventós
Codorníu Raventós

4/5

Per preservar les característiques aromàtiques de la Garnatxa, es refreda el raïm en la seva arribada celler fins als 2 º C, es desrapa, i després de 3 hores de maceració amb pells s'inicia el sagnat en dipòsit per aconseguir aquest color pàl·lid i al seu torn atractiu. Posteriorment es desfangat i es tracta la fermentació com si fos un vi blanc. Després de la fermentació està en dipòsit durant uns 4 mesos, fins que arriba l'hora de l'embotellat.

Opinions sobre Scala Dei Pla dels Àngels 2016

Constantí Castells
Constantí Castells

4/5

NOTA DE TAST DE Scala Dei Pla dels Àngels 2016
- Vista: pell de ceba molt pàl·lid.
- Nas: frescor, fragància, elegància, toc delicat, elegant, floral, aromes de fruita vermella fresca amb tons cítrics i anisats.
- Boca: excel·lent subtilesa, pas de boca fresc, viu, bona acidesa, una perllongada persistència, golositat i intensitat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat.
VINYA: La Conreria de Scala Dei
RAÏMS: Garnatxa Negra.

TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%
LaVinateria net
LaVinateria net

4/5

ORIGEN: DO Priorat
CELLER: Cellers de Scala Dei S.A.
ELABORACIÓ:
Per preservar les característiques aromàtiques de la Garnatxa, es refreda el raïm a la seva arribada al celler fins als 2ºC, es derrapa, i després de 3 hores de maceració amb les pells, es comença el sagnat del dipòsit,
per aconseguir aquest pàl·lid però atractiu color. posteriorment es
desburba i es tracta la fermentació com si fos un vi blanc. Després de fermentació està durant uns 4 mesos en dipòsit fins que arriba el moment de l'embotellat.
Varietats: Garnatxa
Graduació: 14.5º

Opinions sobre Scala Dei Pla dels Àngels 2015

LaVinateria net
LaVinateria net

4/5

ORIGEN: D. O. Priorat
CELLER: Cellers de Scala Dei S. A.
ELABORACIÓ:
Per preservar les característiques aromàtiques de la Garnatxa, es refreda el raïm a la seva arribada al celler fins als 2 º C, es derrapa, i després de 3 hores de maceració amb les pells, es comença el sagnat del dipòsit,
per aconseguir aquest pàl·lid però atractiu color. posteriorment es
desburba i es tracta la fermentació com si fos un vi blanc. Després de fermentació està durant uns 4 mesos en dipòsit fins que arriba el moment de l'embotellat.
Varietats: Garnatxa
Graduació: 14. 5è

Top Vendes Priorat