Tendències:

Priorat

Triaca 2013

75cl

Triaca 2013

34,90€
34,90€
Botiga: Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 80,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2013
Denominació:Priorat (Catalunya, Espanya)
Celler: Ca L'Apotecari de Porrera
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha, Merlot
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: robí fosc, poca variació en la vora. Nas: Gran explosió de fruita vermella fresca, lleugeres notes a pissarra, herbes menors, notes de roure mantegós integrades, alcohol una mica pronunciat però ben equilibrat. Boca: fruita vermella més prominent al paladar. Sorprenentment lleuger per a un priorat, tanins bastant secs persistents fins al final. Molt cruixent, lineal i atapeït al paladar tot i l'atac immediat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat. VINYA: Nom: Els Perers. vinya amb compte amb mim que es troba a una altura d'uns 450 metres sobre el nivell de la mar en un vessant d'esquist. RAÏMS: 65% Garnatxa, 35% Merlot. ENVELLIMENT: 18 mesos de criança en bótes de roure francès. Sedimentació exclusivament per mitjà de l'fred (mentre s'espera la qualificació i aprovació de la DOQ). Ulterior criança mínima de 12 mesos abans de l'etiquetatge i posada a la venda. ELABORACIÓ: raïms veremats a mà a primeres hores del dia entre els mesos de setembre i octubre de 2013. Selecció tant a la vinya com al celler. Es refrigera el raïm a la seva arribada. Es vinifica seguint el mètode tradicional d'un negre. Desarrapat amb el mínim dany a la baia i maceració en fred durant dos dies. Fermentació en tines d'acer inoxidable a una temperatura de 22ºC i maceració ulterior de 29 dies en el mateix recipient. Malolàctica en les bótes de criança de roure francès. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 16%

Descripció sobre Triaca 2013

Triaca 2013 (Garnacha i Merlot)

NOTA DE TAST:

  • Vista: robí fosc, poca variació en la vora.
  • Nas: Gran explosió de fruita vermella fresca, lleugeres notes a pissarra, herbes menors, notes de roure mantegós integrades, alcohol una mica pronunciat però ben equilibrat.
  • Boca: fruita vermella més prominent al paladar. Sorprenentment lleuger per a un priorat, tanins bastant secs persistents fins al final. Molt cruixent, lineal i atapeït al paladar tot i l'atac immediat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat.

VINYA: Nom: Els Perers. vinya amb compte amb mim que es troba a una altura d'uns 450 metres sobre el nivell de la mar en un vessant d'esquist.

RAÏMS: 65% Garnatxa, 35% Merlot.

ENVELLIMENT: 18 mesos de criança en bótes de roure francès. Sedimentació exclusivament per mitjà de l'fred (mentre s'espera la qualificació i aprovació de la DOQ). Ulterior criança mínima de 12 mesos abans de l'etiquetatge i posada a la venda.

ELABORACIÓ: raïms veremats a mà a primeres hores del dia entre els mesos de setembre i octubre de 2013. Selecció tant a la vinya com al celler. Es refrigera el raïm a la seva arribada. Es vinifica seguint el mètode tradicional d'un negre. Desarrapat amb el mínim dany a la baia i maceració en fred durant dos dies. Fermentació en tines d'acer inoxidable a una temperatura de 22ºC i maceració ulterior de 29 dies en el mateix recipient. Malolàctica en les bótes de criança de roure francès.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 16%

Veure més

Opinions sobre Triaca 2013

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Triaca 2013:Puntua Triaca 2013:

4 /5

El triaca 2013 es compon de 65% i 35% de Merlot Garnatxa, i prové de les Perers ELS vinya situat en una pissarra sòl extremadament rocosa "llicorell" trucada. No pot ser irrigat per la qual cosa els ceps vells han de treballar dur. Aquest gran Priorat és només una producció molt limitada de 4.095 ampolles. El Ca l'Apotecari la Porrera Priorat Garnatxa Triaca - Merlot és en el vidre tonalitat robí fosc. Al nas aquesta bellesa té un nas pronunciat mineral. fruita vermella, pedra mullada, calç i molt atractiu. En boca és de mig a vi amb molt de cos sorprenentment elegant i complex, amb tanins fins que romanen així en el retrogust. Aquest vi ha de ser en la nostra opinió qualsevol amant del Priorat en la seva col·lecció. Ara deliciós sobre una torrada, però també es pot aplicar amb seguretat fins i tot 10 anys. La raó és Triaca Suc de les roques.
Veure més
,

4 /5

Triaca és vi negre del celler Ca l'Apotecari de Porrera, un vi que vol mostrar l'excel·lència i la força del Priorat, un paradís únic i molt particular. Fruita negra i vermella en abundància sobre un fons ple de matisos torrats i lleugerament especiats. Un vi que es pot prendre ara però també té un gran potencial de guarda.
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega