Vall Llach Aigua de Llum Blanc 2015

Celler Vall Llach (Priorat)

45,84€ + 4,95€ Enviament (3 - 5 díes)

137,52€ ENVIAMENT GRATIS! (3 - 5 díes)

550,08€ ENVIAMENT GRATIS! (3 - 5 díes)

45,84/unitat

Enviament: Quierovinos Enviament gratuït a partir de 130,00€

Rebràs 0.61 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Vall Llach Aigua de Llum Blanc 2015 Vista: aspecte vital i cristal·lina, de color groc intens, de llimona, de vital importància, brillant, fresc. Nas: aroma de fumat, fruits secs, pa torrat. Olor de fruites exòtiques, pinya, notes de flors blanques, dolç. Boca: sabor gras, essència de poma, equilibri entre el final dolç i àcid, llarg i exquisit. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat.VINYA: Celler Vall Llach.RAÏM: Viognier, Garnacha Blanca, moscatell, Macabeu.ENVELLIMENT: contingut en bóta durant 4 mesos.ELABORACIÓ: es fermenta en bótes de roure francès, el fruit està totalment derrapat per a la maceració pre-fermentació en tines d'acer inoxidable durant 36 hores a temperatura controlada. La meitat dels raïms es fan en barriques de roure francès i la resta del raïm en tines d'acer inoxidable. MARIDATGE: plats gratinats, arròs bru, el salmó.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: entre 8 i 10ºC.GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15.5 °.

Fitxa tècnica · Vall Llach Aigua de Llum Blanc

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2015
Denominació:Priorat (Catalunya,Espanya)
Celler: Celler Vall Llach
Volum: 75cl
Raïms: Viognier (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Celler Vall Llach

Vall Llach Aigua de Llum Blanc 2015 (Viognier)

NOTA DE TAST: Vall Llach Aigua de Llum Blanc 2015

  • Vista: aspecte vital i cristal·lina, de color groc intens, de llimona, de vital importància, brillant, fresc.
  • Nas: aroma de fumat, fruits secs, pa torrat. Olor de fruites exòtiques, pinya, notes de flors blanques, dolç.
  • Boca: sabor gras, essència de poma, equilibri entre el final dolç i àcid, llarg i exquisit.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat.VINYA: Celler Vall Llach.RAÏM: Viognier, Garnacha Blanca, moscatell, Macabeu.ENVELLIMENT: contingut en bóta durant 4 mesos.ELABORACIÓ: es fermenta en bótes de roure francès, el fruit està totalment derrapat per a la maceració pre-fermentació en tines d'acer inoxidable durant 36 hores a temperatura controlada. La meitat dels raïms es fan en barriques de roure francès i la resta del raïm en tines d'acer inoxidable.

MARIDATGE: plats gratinats, arròs bru, el salmó.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: entre 8 i 10ºC.GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15.5 °.

Celler Vall Llach

Celler Vall Llach és creat als inicis dels anys 90 pel cantant Lluís Llach i el notari Enric Costa a Porrera, un dels nou pobles que conformen la D.O.Q. Priorat, al sud de Catalunya. Vall Llach, Idus de Vall Llach i Embruix de Vall Llach són els noms dels seus tres vins, i la primera verema del...

Comprar Vi Celler Vall Llach:

Més comentaris sobre Vall Llach Aigua de Llum Blanc 2015

Publicat el a les 05.18

3 /5

Està Chapeau!

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    1
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

3/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Priorat