Tendències:

Priorat

Vall Llach Mas de la Rosa 2016

75cl

Vall Llach Mas de la Rosa 2016

94,76€
94,76€
Botiga: Vins Noe Lliurament estimat: 3 - 4 díes
Despeses d'enviament: 5,25€
Només queden 9 unitats

T'agradarà saber que…

Vall Llach Mas de la Rosa 2016 està en el breu llistat de vins que han aconseguit el màxim reconeixement català, que és la qualificació Vi de Finca Qualificada. Aquesta merescuda menció fa honor a la qualitat d'un vi negre amb cos i amb personalitat. Sens dubte, és un dels millors vins Priorat.

Vall Llach Mas de la Rosa 2016 neix a les poètiques terres de Porrera, un lloc en el qual les vinyes ha de superar condicions adverses (com les pluges escasses) per oferir el tresor de la vinya. A tot el poble es respira la viticultura, el que permet que els vins de la regió tinguin un toc equilibrat i amb ànima que atrapa tot el que els beu.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Priorat (Catalunya, Espanya)
Celler: Celler Vall Llach
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Cariñena (93%), Cabernet Sauvignon, Merlot
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció sobre Vall Llach Mas de la Rosa 2016

Vall Llach Mas de la Rosa 2016 (Cariñena, Cabernet Sauvignon i Merlot)

NOTA DE TAST:

  • Vista: picota de capa molt alta.
  • Nas: intens i complexa, fruita negra, records a xocolata, minerals, pètals de roses i bosc.
  • Boca: entrada fresca, amb excel·lent acidesa, volum, molt bona concentració, equilibrat i profund.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat.

VINYA: Nom: Mas de la Rosa. Sòls pizzarrosos.

RAÏMS: 93% Carinyena, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Garnatxa.

ENVELLIMENT: 16 mesos en bótes de fusta nova francès amb torrat lleuger i mitjà i gra fi. Realització d'un trasbals.

ELABORACIÓ: fermentació del raïm derrapat en bótes de fusta de 225 i 500 litres i dipòsits d'acer inoxidable de 1000 i 2500 litres de capacitat. Maceració prefermentativa en fred durant 3 dies, fermentació a temperatura controlada entre 25 i 29ºC durant 17-19 dies amb remenades diaris i remuntats suaus. Maceració postfermentativa de 12 dies seguida d'un premsat suau. Fermentació malolàctica realitzada 50% en dipòsits d'inoxidable i 50% en bóta.

MARIDATGE: foie gras, formatges o xocolata negra.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Veure més

El Celler

Celler Vall Llach

Celler Vall Llach és creat als inicis dels anys 90 pel cantant Lluís Llach i el notari Enric Costa a Porrera, un dels nou pobles que conformen la D.O.Q. Priorat, al sud de Catalunya.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Vall Llach Mas de la Rosa 2016

4.5

4 opinions de clients
  • 5
    1
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Vall Llach Mas de la Rosa 2016:Puntua Vall Llach Mas de la Rosa 2016:

5/5

Mores, cacau, anís, balsàmic, rodó, llarg, ampli, potent. 96 punts
Veure més,

Vall Llach Mas de la Rosa 2016

4 /5

És per prendre'l amb menjar. Vaig prendre aquest Vall Llach Mas de la Rosa en una ocasió amb els meus companys de treball.
Color de vi jove, vermell violaci. Aromes sensuals de cireres. És un vi una mica astringent, propi d'aquests vins.
Veure més
,

4 /5

L'hem comprat en una botiga en línia, a través d'Uvinum.
Negre amb color vermell-marró. Olor molt ric a cireres. Té un final lleugerament salí.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Vall Llach Mas de la Rosa 2016201520102013

5/5

Perfumat, xocolata, ampli, rodó. 94 punts
Veure més
Vall Llach Porrera Mas de la Rosa 2015

4/5

Orenga, fruita confitada, xocolata, càlid, profund.
Veure més

4/5

NOTA DE TAST DE V.Llach Porrera Mas de la Rosa 2013:
- Vista: robí fosc.
- Nas: aromes d'espècies i de fruits vermells madurs.
- Boca: estructura complexa i excel·lent, de mores, espècies, amb profunditat, final sec i totalment únic.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Epanomí.
VINYA: Celler Vall Llach
RAÏMS: Limnio, Mavroudi i Mavrotragano.

MARIDATGE: quisos abundants, plats saborosos, carns de caça.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega