Vall Llach Mas de la Rosa 2016

Celler Vall Llach (Priorat)

89,90€ 71,92€ + 4,95€ Enviament (48h - 4 díes)

269,70€ 215,76€ ENVIAMENT GRATIS! (48h - 4 díes)

947,60€ + 5,25€ Enviament (48h - 3 díes)

89,90€ 71,92/unitat

Estalvia 17,98€! (-20%)

Enviament: Bodeboca ES Enviament gratuït a partir de 150,00€

Rebràs 0.96 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

T'agradarà saber que...

Vall Llach Mas de la Rosa 2016 està en el breu llistat de vins que han aconseguit el màxim reconeixement català, que és la qualificació Vi de Finca Qualificada. Aquesta merescuda menció fa honor a la qualitat d'un vi negre amb cos i amb personalitat. Sens dubte, és un dels millors vins Priorat.

Vall Llach Mas de la Rosa 2016 neix a les poètiques terres de Porrera, un lloc en el qual les vinyes ha de superar condicions adverses (com les pluges escasses) per oferir el tresor de la vinya. A tot el poble es respira la viticultura, el que permet que els vins de la regió tinguin un toc equilibrat i amb ànima que atrapa tot el que els beu.

Fitxa tècnica · Vall Llach Mas de la Rosa

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Priorat (Catalunya,Espanya)
Celler: Celler Vall Llach
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Cariñena (93%), Cabernet Sauvignon, Merlot
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Celler Vall Llach

Vall Llach Mas de la Rosa 2016 (Cariñena, Cabernet Sauvignon i Merlot)

NOTA DE TAST:

  • Vista: picota de capa molt alta.
  • Nas: intens i complexa, fruita negra, records a xocolata, minerals, pètals de roses i bosc.
  • Boca: entrada fresca, amb excel·lent acidesa, volum, molt bona concentració, equilibrat i profund.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Priorat.

VINYA: Nom: Mas de la Rosa. Sòls pizzarrosos.

RAÏMS: 93% Carinyena, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Garnatxa.

ENVELLIMENT: 16 mesos en bótes de fusta nova francès amb torrat lleuger i mitjà i gra fi. Realització d'un trasbals.

ELABORACIÓ: fermentació del raïm derrapat en bótes de fusta de 225 i 500 litres i dipòsits d'acer inoxidable de 1000 i 2500 litres de capacitat. Maceració prefermentativa en fred durant 3 dies, fermentació a temperatura controlada entre 25 i 29ºC durant 17-19 dies amb remenades diaris i remuntats suaus. Maceració postfermentativa de 12 dies seguida d'un premsat suau. Fermentació malolàctica realitzada 50% en dipòsits d'inoxidable i 50% en bóta.

MARIDATGE: foie gras, formatges o xocolata negra.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Celler Vall Llach

Celler Vall Llach és creat als inicis dels anys 90 pel cantant Lluís Llach i el notari Enric Costa a Porrera, un dels nou pobles que conformen la D.O.Q. Priorat, al sud de Catalunya. Vall Llach, Idus de Vall Llach i Embruix de Vall Llach són els noms dels seus tres vins, i la primera verema del...

Comprar Vi Celler Vall Llach:

Opinions

Opinió destacada sobre Vall Llach Mas de la Rosa 2016

Juan Manuel Gonzalvo

Publicat el a les 08.57

5/5

Vall Llach Mas de la Rosa 2016

Mores, cacau, anís, balsàmic, rodó, llarg, ampli, potent. 96 punts

Més comentaris sobre Vall Llach Mas de la Rosa 2016

Ferran Solivella

Publicat el a les 20.03

4 /5

És per prendre'l amb menjar. Vaig prendre aquest Vall Llach Mas de la Rosa en una ocasió amb els meus companys de treball.
Color de vi jove, vermell violaci. Aromes sensuals de cireres. És un vi una mica astringent, propi d'aquests vins.
Bartolomeu Solé

Publicat el a les 20.03

4 /5

L'hem comprat en una botiga en línia, a través d'Uvinum.
Negre amb color vermell-marró. Olor molt ric a cireres. Té un final lleugerament salí.

Resum de puntuacions

(3 opinions)
  • 5 estrelles
    1
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

5/5

Basat en 3 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Vall Llach Mas de la Rosa 2015

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

5/5

Vall Llach Porrera Mas de la Rosa 2015
Perfumat, xocolata, ampli, rodó. 94 punts

Opinions sobre Vall Llach Mas de la Rosa 2010

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Orenga, fruita confitada, xocolata, càlid, profund.

Opinions sobre Vall Llach Mas de la Rosa 2013

Carla Cedres
Carla Cedres

4/5

NOTA DE TAST DE V.Llach Porrera Mas de la Rosa 2013:
- Vista: robí fosc.
- Nas: aromes d'espècies i de fruits vermells madurs.
- Boca: estructura complexa i excel·lent, de mores, espècies, amb profunditat, final sec i totalment únic.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Epanomí.
VINYA: Celler Vall Llach
RAÏMS: Limnio, Mavroudi i Mavrotragano.

MARIDATGE: quisos abundants, plats saborosos, carns de caça.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC

Top Vendes Priorat