Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 2,50€ Enviament (6 díes)

(No disponible)

9,90/unitat

Enviament: Garrafeira Nacional (Portugal)

Només queden 5 unitats!

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: té un preciós color vermell de tonalitat intensa amb vores morats i bells centelleigs brillants de color violeta. Nas: àmplia intensitat en aromes amb fruits vermells frescos i molt madurs, notes lleugeres a espècies i records a pastisseria. Boca: és molt suau al paladar, sabors a fruita vermella sucosa, de bona estructura i el seu final és prolongat, amb tanins equilibrats i excel·lent acidesa. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.C Alentejo. VINYA: Fundação Eugénio d'Almeida. RAÏMS: Touriga Nacional. ENVELLIMENT: 4 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: verema manual i selecció manual estricta al celler. Els raïms es col·loquen a macerar per 10 dies amb control de temperatura i humitat (26-28 ° C). El procés de fermentació ocorre en tancs d'acer inoxidable. MARIDATGE: es pot servir amb carns vermelles rostides oa la graella, també es pot servir amb carn guisada de porc, estofat de porc o de conill. Pastes amb salses verdes i de xampinyons. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-14 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Fitxa tècnica · A Talha e a Sertã

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 1998 Altres anyades
Denominació:Alentejo (Portugal)
Volum: 50cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció de A Talha e a Sertã 50cl 1998

A Talha e a Sertã 50cl 1998

NOTA DE TAST:

  • Vista: té un preciós color vermell de tonalitat intensa amb vores morats i bells centelleigs brillants de color violeta.
  • Nas: àmplia intensitat en aromes amb fruits vermells frescos i molt madurs, notes lleugeres a espècies i records a pastisseria.
  • Boca: és molt suau al paladar, sabors a fruita vermella sucosa, de bona estructura i el seu final és prolongat, amb tanins equilibrats i excel·lent acidesa.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.C Alentejo.

VINYA: Fundação Eugénio d'Almeida.

RAÏMS: Touriga Nacional.

ENVELLIMENT: 4 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: verema manual i selecció manual estricta al celler. Els raïms es col·loquen a macerar per 10 dies amb control de temperatura i humitat (26-28 ° C). El procés de fermentació ocorre en tancs d'acer inoxidable.

MARIDATGE: es pot servir amb carns vermelles rostides oa la graella, també es pot servir amb carn guisada de porc, estofat de porc o de conill. Pastes amb salses verdes i de xampinyons.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-14 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0