Tendències:

Alandra Branco 2018

75cl

Alandra Branco 2019

2,57€
2,57€

Aquest producte no està disponible.
Pots comprar Alandra Branco 2019

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Alentejo (Portugal)
Celler: Herdade do Esporão
Volum: 75cl
Raïms: Arinto, Antão Vaz, Perrum
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color groc palla, amb reflexos verds. Nas: Aromes elegants de fruits cítrics i exòtics, amb tons de flors blanques, espècies i herbes aromàtiques. Boca: Cos fresc, suau, elegant, equilibrat, amb sabors de fruits cítrics i tons àcids. Final fresc i llarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo. VINYA: Esporão. RAÏM: Arinto de Bucelas, Antão Vaz, Perrum. ENVELLIMENT: 8 mesos en bótes d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual i sotmeses a un premsat suau. El most és estabilitzat en fred i macerat durant un període de 8 hores. Es realitza una fermentació del vi a temperatures controlades de 16 a 18ºC, durant un període de 15 dies. Durant aquest procés, s'afegeixen llevats naturals. El vi és envellit sobre les seves mares en bótes d'acer inoxidable, durant un període de 8 mesos. Finalment, el vi és embotellat. MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, marisc, peix, amanides, risotto, pastes blanques, postres cremosos i fruiters. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Alandra Branco 2018

Alandra Branco 2018 (Arinto, Antão Vaz i Perrum)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc palla, amb reflexos verds.
  • Nas: Aromes elegants de fruits cítrics i exòtics, amb tons de flors blanques, espècies i herbes aromàtiques.
  • Boca: Cos fresc, suau, elegant, equilibrat, amb sabors de fruits cítrics i tons àcids. Final fresc i llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo.

VINYA: Esporão.

RAÏM: Arinto de Bucelas, Antão Vaz, Perrum.

ENVELLIMENT: 8 mesos en bótes d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual i sotmeses a un premsat suau. El most és estabilitzat en fred i macerat durant un període de 8 hores. Es realitza una fermentació del vi a temperatures controlades de 16 a 18ºC, durant un període de 15 dies. Durant aquest procés, s'afegeixen llevats naturals. El vi és envellit sobre les seves mares en bótes d'acer inoxidable, durant un període de 8 mesos. Finalment, el vi és embotellat.

MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, marisc, peix, amanides, risotto, pastes blanques, postres cremosos i fruiters.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Alandra Branco 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Alandra Branco 201820172016

4/5

Color cristal·lí, cítric. Floral, fruita. paladar juvenil, net, fresc, ben equilibrat.
Veure més

4/5

Color cristal·lí, cítric. Floral, fruita. paladar juvenil, net, fresc, ben equilibrat.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega